{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads i Australien

Sejlads i Australien | Backpacking i Australien | KILROY
Sejlads i Australien | Backpacking i Australien | KILROY

Tag på en episk sejltur i Australien

Tag ud og sejl i Australien og få unikke oplevelser på havet. Du sejler sammen med en mindre gruppe, og du får rig mulighed for at snorkle, se havskildpadder fra båden og nyde stilheden på dækket og livet ombord på en båd. Sejlads er en fantastisk oplevelse, og i særdeleshed i Australien, hvor både marinelivet er fantastisk og øerne, I besøger, er smukke. Lad os hjælpe dig med planlægningen.

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvor kan du sejle i Australien?

Vi tilbyder sejlads flere steder i Australien, og vores ture er af forskellige dages varighed. Her kan du finde mere information om hver enkelt tur, og hvis du har spørgsmål, eller vil have hjælp med at sammensætte en sejltur med din rejse 'down under', er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvorfor sejle i Australien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.