{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads i Fiji | Ø-hop i Fiji | KILROY
Sejlads i Fiji | Ø-hop i Fiji | KILROY

Tag på et fantastisk Ø-hop i Fiji

Sejlads og ø-hop i Fiji er en glimrende måde at opleve de mange bounty-øer, som landet byder på. Øerne er meget forskellige fra hinanden, så lad os gøre din rejse til en helt speciel kombination af adventure, fest og afslapning! Nyd friheden, den varme brise og det fantastiske vejr, når du sidder på en båd i det krystalklare vand, mens I sejler rundt mellem de mange smukke øer i Fiji.

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvordan booker man billetterne?

Vi forhandler det fijianske Bula Pass, der typisk er en kombination bestående af færgebillet og overnatning på øerne. Bula Pass findes dog i flere forskellige variationer, og kan være både med og uden overnatning.Derudover kan du også købe sejlture i Fijis fantastiske ø-hav, hvor overnatningen foregår på måden. Vi har masser af erfaring, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, hvis du drømmer om at sejle i Fiji! 

Hvorfor sejle i Fiji med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.