{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads i Ecuador | Sejlture til Galapagos | KILROY
Sejlads i Ecuador | Sejlture til Galapagos | KILROY

Sejl i Ecuador - med kurs mod Galapagos

En drøm kan blive til virkelighed! Glæd dig til at hoppe ombord på en båd i Ecuador og sejl rundt ved Galapagos-øerne. Galapagos er et must på listen for mange eventyrlystne, og vi kan godt garantere dig, at det ikke skuffer. Glæd dig til at opleve noget af verdens vildeste natur på øerne der er mellem 1 og 3 millioner år gamle! Lad os hjælpe dig med at møde kæmpeskildpadder, søløver, havleguaner, flamingoer, hvalhajer, hammerhajer og galapagospingvinen - for blot at nævne nogle ganske få.

Book møde og hør mere om mulighederne!

Hvordan foregår sejlturene i Ecuador?

Der findes mange forskellige typer sejlture i Ecuador og Galapagos. Forneden kan du se alle sejlturene listet en for en. Dog har man altid spørgsmål i forbindelse af booking af en drømmerejse og i denne forbindelse kommer vores dygtige rejsekonsulenter ind i billedet. Vi vil med glæde svare på dine spørgsmål omkring at sejle rundt i Ecuador og Galapagos-øerne. Vi har selv været der, og vi giver dig bedste rejseråd. Vi kan også hjælpe dig med at booke de billigste flybilletter.  

Hvorfor sejle i Ecuador med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.