{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rabat på studieturen - Få et gratis ISIC studiekort med KILROY!

Theme Culture Shock 2000X1300

150.000 rabatter i 130 lande for både elever og lærere

Når du booker din studietur gennem KILROY, åbnes døren til en verden af studierabatter med et gratis digitalt ISIC studiekort for studerende og et gratis digitalt ITIC kort for lærere. Normalt koster disse kort 150,-, men gennem KILROY får alle i klassen et gratis kort - uden ekstra omkostninger. Med gyldighed i op til et helt år fra købsdatoen, kan elever og lærere nyde over 150.000 rabatter på restauranter, caféer, museer, aktiviteter, transport og oplevelser i mere end 130 lande.

ISIC & ITIC er godkendt af UNESCO, og giver kortholderen adgang til mere end 150.000 rabatter i hele verden, hvilket kan bruges både på studieturen og når I er hjemme igen. Wolt, ASOS, FlixBus, sprogundervisning og Spotify er nogle af de produkter der kan hentes rabat på hjemmefra– og når I er afsted på studietur, kan der komme lidt ekstra luft i klassebudgettet på attraktioner, som I alligevel ville besøge under jeres rejse. Herunder ses en række eksempler på rabatter på populære destinationer som Berlin og London:  

ISIC Web

Rabatter i Berlin

  • 25 % rabat på bådeture ved Reederei Riedel
  • 4 EUR rabat på entrébillet på Deutsches Historisches Museum
  • 20% rabat på cykeludlejning ved Fahrradstation
  • 25 % rabat på teaterbilletter i Friedrichstadt-Palast

 

Rabatter i London

  • 15% rabat på billet til London Eye
  • 50% rabat på entré Royal Botanic Gardens Kew
  • Studiebilletter til musicalen ’Thriller Live’ på the Lyric Theatre
  • 20% rabat på menuen på Hard Rock Café

 

Interesseret i at vide mere om, hvilke rabatter man får hvor? Tjek ISIC appen ud på mobilen!

Download ISIC app'en gratis her

Hvad er ISIC?

ISIC, forkortelse for International Student Identity Card, er en globalt anerkendt organisation for studerende med over fem millioner medlemmer over hele verden. Siden sin grundlæggelse i 1953 har ISIC arbejdet målrettet for at fremme interkulturel forståelse, forbedre adgangen til uddannelsesmuligheder og lette studielivet på tværs af grænser og kontinenter. Værdier som i høj grad også er en del af KILROYs DNA - med andre ord, et meget naturligt samarbejde mellem os og ISIC. Et ISIC studiekort er UNESCO godkendt, og som det eneste af sin slags, kan det bruges som studiebevis i hele verden.

Vil du vide mere om ISIC? Besøg deres hjemmeside her.  

group-travel-river-boat-sightseeing

 

Det er nemt at bruge ISIC appen på farten

At bruge ISIC-appen, mens klassen er på farten, er både enkelt og praktisk. Når du booker gennem KILROY, følger der en vejledning med til at hjælpe klassen godt i gang med dit ISIC- og ITIC-kort. Det digitale kort downloades som en app på mobilen, der giver en overskuelig oversigt over tilgængelige rabatter på specifikke destinationer samt online rabatmuligheder. Det er let at navigere gennem appens funktioner, uanset hvor man befinder sig i verden, og se de mange fordele, studerende kan få. Få et sneak-peak her i videoen. 

 

Få et tilbud på studieturen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.