{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hvis det er af faglig relevans for jer, er der mulighed for at arrangere et besøg hos The Smile of the Child eller en lignende organisation. The Smile of the Child har forskellige projekter der hjælper børn i nød. De har projekter, der sigter mod at beskytte og tage sig af udsatte børn (såsom uledsagede flygtningebørn samt børn der har været ofre for misbrug og omsorgssvigt, der bor i Grækenland), som er blevet fjernet eller adskilt fra deres familie.
Gruppen får en rundvisning inklusiv en videopræsentation og snak med en repræsentant for organisationen. Gruppen kan også deltage i nogle aktiviteter: F.eks. At lave påske- eller julekort til indlagte børn, en chatsimulering med "Smile"-hjælpelinjen eller en optagelse af et show, som eleverne har lavet i "YouSmile"-produktionsstudiet.
Prisen er for en engelsktalende guide.
Varigheden af besøget er omkring 2 timer.
Organisationen opkræver et gebyr på DKK 40 pr. person.
Få et gratis tilbud

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.