{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Grækenland


se de hyggelige små stræder på jeres studietur til grækenland

Vil I på en spændende studietur til Grækenland? Skriv til os og fortæl os jeres budget, tanker og ønsker for studieturen til Grækenland, og vi kvitterer med et gratis tilbud som I herefter kan tage stilling til. Vi har specialaftaler med flyselskaberne, så vi har mulighed for at finde gode priser på jeres studierejse til Grækenland.

Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur til Grækenland. En studietur eller skolerejse til Grækenland byder på mange oplevelser. Athen som vi tilbyder studierejser til, er en spændende storby med en historie og kultur som fascinerer de fleste. 

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 3* hotel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitale ISIC-kort til alle studerende
 • Digitale ITIC kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Athen
 • Next Stop Athen (forslag til oplevelser i Athen)
 • 24 timers nødtelefon under hele studieturen til Athen
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres studietur til Grækenland. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Vores mest populære destination i Grækenland er en studietur til Athen.

Godt at vide inden studieturen til Grækenland

En studietur til Grækenland er lig med Athen. Athen kan godt virke lidt skræmmende ved første øjekast, men når I lærer byen at kende, går det meget nemmere. Selvom det unægteligt er svært at vænne sig til den konstante larm. Athen er nem og overskuelig, og på kort tid bevæger man sig gennem tusindvis af års historie. Athen er et oplagt valg når I skal på en studietur eller grupperejse til Grækenland.

Når sulten melder sig, så slå jer ned på en græsk taverner og bestil en græsk salat. Læn jer tilbage og nyd de soltørrede tomater, fetaosten, de sorte oliven og hvad kokken ellers har ganeret salaten med. Det græske køkken er fantastisk fascinerende. Så husk at spise ude, på jeres studietur til Grækenland. Det er dog svært at glemme, for den ene restaurant efter den anden ligger side om side i de små gader.

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Grækenland. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Grækenland

Godt at vide

Historie og geografi på studieturen til Grækenland

Grækenland er antikkens vugge. Antikke templer, store amfiteatre, statuer og andre ruiner. Grækenland er dybt fascinerende med en unik kombination af historie på fatslandet og masser af sol og varme i det græske ørige. Og det er jo ikke helt skidt at få lidt varme på en studietur.

Trækker det græske ørige, er mulighederne næsten uendelige. Der findes et utal af græske øer, så det sværeste er at vælge den rigtige. De græske øer er opdelt i fem til seks forskellige grupper med Kreta som den ubetinget største enkelt ø. Der er masser at opleve på en studietur til Grækenland.

Grækenlands placering som et Europas sydligste lande gør ikke overraskende klimaet behageligt hele året rundt, dog med store regionale forskelle. Oppe i højderne på det græske fastland kan det nemt falde sne om vinteren, mens de sydligste øer i det græske øhav ligger så langt mod syd, at temperaturen om vinteren sjældent komme under 10 grader. Højsæsonen i juli og august er stegende hed med temperaturer på den varme side af de 30 grader.

Vi skræddersyer jeres studietur til Grækenland så I får det optimale udbytte

Vi fokuserer på:

 • Jeres krav og ønsker til jeres studietur/grupperejse
 • Transport og indkvartering så det jeres studietursbudget
 • Studierelevante og faglige studiebesøg, som er med til at højne niveauet på jeres studierejse
 • Service og rådgivning fra A-Z
 • Alt det praktiske både før, under og efter jeres studierejse til Grækenland - så I ikke skal tænke på dette

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse eller grupperejse til Grækenland.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.