{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Pakkeliste til studieturen

pakkeliste til studierejse
Emma Knudsen

Glem ikke dette

Hvad skal man huske at pakke til sin studietur? Vi giver dig ikke hele listen, men vi minder dig på nogle af de vigtigste ting du skal huske på.

1: PAS

huskeliste til studierejse

Glem det nu ikke. Find et godt huskested til dit pas og hvis du tager det med rundt, skal du hele tiden, minde dig selv på, hvor det er. Husk også at tjekke udløbsdatoen på passet i rigtig god tid, da det kan tage over 14 dage at bestille et nyt. Hvis I skal på studietur til USA, skal passet fx. være gyldigt i mindst 6 måneder ved hjemrejse (reglerne kan variere så dobbelttjek altid).

2: PRAKTISKE SKO

huskeliste til skolerejse

Man går RIGTIG meget på en studietur, særligt i storbyerne. Jeres lærer kommer til at slæbe jer rundt, og man undrer sig måske over deres energiniveau - fuld fart derudad. Din studietur bliver meget bedre, hvis du ikke får ondt i fusserne undervejs.

3: KORTSPIL

pakkeliste skolerejse

Det sociale på studieturen er super vigtigt, og det kan være rigtig rart at spille kortspil fx Uno, Røvhul eller Nervekrig om aftenen efter en oplevelsesrig dag. Slå hovedet fra, og hyg dig med dine klassekammerater.

4: ADAPTER

pakkeliste til grupperejsen

Undersøg om der er brug for en adapter på din destination. De fleste steder i Europa er der oftest ikke brug for en adapter, men i fx. England skal I huske en adapter. De fåes oftest billigst i en isenkræmmer herhjemme. Det er SÅ ærgerligt ikke at kunne tage billeder af de fede oplevelser med sin telefon, fordi at den er løbet tør for batteri og at skulle bruge tid på at lede efter en adapter i lufthavnen eller i centrum af London, for dér er de ofte langt dyrere. 

5: TOILETSAGER & MEDICIN

huskeliste til grupperejse

Det er ikke altid at du kan være sikker på at finde præcis de samme produkter i udlandet som derhjemme. Det kan skam også være rart, at prøve noget andet, men typisk har man det godt med den ansigtscreme eller den shampoo man plejer at bruge. Det er også meget rart at have nogle hovedpinepiller med eller Panodiler, hvis du nu bliver ramt af feber undervejs. Måske de kan redde dig fra en kedelig sengedag, så du ikke går glip af de sjove oplevelser på studieturen.  

6: DET BLÅ SYGESIKRING

rejseforsikring for grupper

Forhåbentlig har jeres lærer sørget for en rejseforsikring til hele klassen, men derudover kan det også være en rigtig god idé at huske det blå sygesikring. Det gule dækker ikke længere i udlandet, men det blå kan give hjælp på samme niveau som for en lokal indbygger, og det kan være en god idé at have med.

7: POSITIV INDSTILLING & GODT HUMØR

huskeliste på skolerejsen

En studietur til udlandet er en oplevelse man altid vil huske. Det er ofte den første, eller en af de første, store rejser udenlands UDEN ens forældre, og det i sig selv, er vildt. Man får den bedste studietur, hvis man har en positiv indstilling og møder det nye land med et smil. Husk på, at der er forskel på kultur og måden at gøre ting på i forhold til i Danmark, og det er sundt at lære og opleve. Tag alle oplevelser med et positivt sind og husk at du repræsenterer Danmark når du er i udlandet.

8: TØJ DU HAR DET RART I

gode råd om studieturen

I skal gå rigtig meget og højst sandsynligt være meget udenfor. Tjek vejret på destinationen få dage inden afrejse. Pak hellere en varm trøje for meget, end én for lidt, for hvad enten I skal flyve eller køre i bus på jeres studierejse, så er der typisk køligt og tændt for aircondition i transportmidler. Brrr, det kan blive koldt indenfor selvom studieturen går til varme Athen eller solrige Barcelona. 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.