{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til USA


studierejse til usa - skolerejse til usa

Rejs på en fantastisk studietur til USA. Vi arrangerer studieture og studierejser til alle byer i USA. Da vi har specialaftaler med flyselskaberne, har vi mulighed for finde de bedste priser på studierejser til USA. De mest populære byer for studieture til USA er:

Ovennævnte er blot eksempler, og vi har mulighed for at arrangere studieture til alle byer i USA. Det er ikke dyrere at lade os arrangere studieturen for jer, det er til gengæld nemmere, da vi tager os af alt det praktiske og sørger for det kedelige papirarbejde og holder styr på alle deadlines.

Kontakt os idag, og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til USA.

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Flyrejse t/r til New York på økonomiklasse inkl. bagage
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse ekskl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium (New York)
 • 'Next Stop New York' (forslag til faglige aktiviteter i New York)
 • 24-timers nødtelefon under hele jeres studietur til USA
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at ønske flere/færre overnatninger, samt anden type overnatning på studierejsen til USA. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Om studieturen til USA

USA er et fantastisk rejsemål til en studietur eller studierejse - på alle mulige måder – her er så mange vidunderlige og imponerende ting at se og gøre. De store byer og nogle af verdens mest berømte byer fx New York, Boston, Los Angeles, San Francisco, Chicago, Miami & Washington D.C.

Alle byerne har den helt specielle amerikanske atmosfære ’som på film’, og den store, vilde natur er imponerende over alt i landet – her findes masser af aktiviteter og muligheder for både aktive og energiske studieture og studierejser til USA der søger faglige aktiviteter. Faktisk er det de færreste lande der byder på så varierede og spektakulære naturscenerier. På studieturen til USA skal I glæde jer til: storslåede strande, endeløse prærier, bakkede landskaber, brutale bjergkamme, dampende sumpe, vildt dyreliv, barske klippekyster og dybe klipper og kløfter. På en studietur til USA får I det hele, og I kan vælge hvad I synes bedst om. USA er en mangfoldighed af muligheder.

Det siger vores kunder

Vi har brugt KILROY til alle vore studierejser til Washington. Samarbejdet med Morten Damsgaard fungerer rigtigt godt. Han er lydhør over for vore behov, svare prompte på mails, følger op på aftaler og sørger for den information vi har brug for. Vi kan kun anbefale at bruge KILROY som rejsearrangør.

Sonja ,

Risskov Gymnasium

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid

Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.

ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7

Under grupperejsen til USA har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.

skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent

I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til USA. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i USA

Gode råd

Studietur til USA - kun fantasien sætter grænser

Vi gør det nemt for jer at rejse mange mennesker af sted sammen på studietur til USA. Vi tager os af alle de praktiske detaljer der er forbundet med at rejse af sted sammen som gruppe fx:

 • Booking af flybilletter
 • Booking af hotel og hostel - vi har nøje testet og udvalgt flere hoteller og hostels i byer i USA, som alle ligger godt placeret og er ideele til grupper
 • Ændringer
 • Alle de praktiske detaljer 

Hvis I ønsker det, kan vi desuden vejlede jer om:

 • Rejseforsikring i USA
 • Fagligt indhold på studieturen i form af ture og aktiviteter fx. virksomhedsbesøg eller skolebesøg i USA
 • Visum til USA

Vi hjælper jer desuden hvis der er ændringer i sidste minut, aflysninger undervejs eller andre uforudsete ændringer. Vi har en nødtelefon 24/7, som I kan kontakte såfremt I har brug for hjælp.

Vi er eksperter i grupperejser og studieture til USA, og hvert år sender vi rigtig mange grupper af sted til 'The Land of the Free'. Det er altid muligt at få tilsendt et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til USA. Hvis I udfylder jeres ønsker og drømme, samt budget i vores bestil tilbud formular, vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud snarest muligt. Vi sender altid flere tilbud med fx forskellige muligheder for fly og overnatning, så I har mulighed for at sammenligne priserne.

Hvad vil I opleve på en studietur til USA?

En studietur til USA vil være en studietur i aldrig glemmer. Alting er større og vildere "across the pond". Har I tænkt over hvad programmet skal indeholde?

 • Måske I drømmer om at besøge en virksomhed i San Francisco?
 • Komme backstage på et teater i New York?
 • Eller besøge en skole i Boston og høre om elevernes dagligdag?

I kan også komme på en guidet tur på studieturen i New York med en dansker, bosat i New York, og høre om kontrasterne mellem livet i Danmark og livet i USA. Eller på en guidet tur rundt i byen med fokus på immigranternes historie.
Der er rigtig mange muligheder for oplevelser på studieturen til USA.

Vi arrangerer også fantastiske skolerejser til USA.

Skriv og hør mere!
Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.