Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Studietur til Rusland


se farverige bygninger på jeres studietur til Rusland
{{ data.SplashText }}

{{ data.PriceOverviewHeader }}

Vis mere Vis mindre

GRUNDET DEN NUVÆRENDE SITUATION, HAR VI MIDLERTIDIGT INDSTILLET ALLE REJSER TIL RUSLAND

Rejs på en lærerig studietur til Rusland. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Rusland.

For mange er Rusland lig med en masse forskellige tanker – af både gode og dårlige. Landet er blevet rapporteret skiftevis som et land med ufattelig rigdom og ubeskrivelig fattigdom, grusomme tyranner og store hjerner, stor gæstfrihed og geskæftig bureaukrati, smukke balletter og industrielle uhyrligheder, from tro og løssluppen hedonisme. Tag på studietur til Rusland - vi sørger for at I får den bedste studierejse eller grupperejse til spændende Rusland.

De to mest populære destinationer for studieture til Rusland er:

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

Det er selvfølgelig muligt at booke flere overnatninger på jeres studietur til Rusland. Kontakt en rejsekonsulent og hør mere.
se højhuse og gamle bygninger på jeres studietur til Rusland

Om studieturen til Rusland

Disse evige russiske sandheder eksisterer i lige så forskellige landskaber fra iskolde tundra og solbeskinnede strande, tætte birk- og gran skove, dybe og mystiske søer og snedækkede bjerge. Har man først besøgt landet, set de gamle fæstninger, luksuriøse slotte og moderne storbyer, vil man begynde at se, hvorfor en studietur til Rusland er så fantastisk.

For at få mest muligt ud af en studietur til Rusland, bør man besøge en af de 2 gamle favoritter – det dynamiske Moskva eller det historiske St Petersborg. Både Moskva og Skt. Petersborg er oplagte som rejsemål, for dem der ønsker at komme på studietur til Rusland. Specielt oplagt er det for dem der ønsker at deres studierejse eller grupperejse skal rumme kulturelle og arkitektoniske højdepunkter.

 

Læs mere

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Når jeg bestiller studietur hos jer oplever jeg service, hurtighed, professionalisme, venlighed og omsorg for, at aftalerne overholdes og at vi får det, vi har ønsket. Med KILROY i ryggen er det ingen sag at rejse til pulserende storbyer med en flok unge mennesker. I følger os fra start til slut, og det bliver simpelthen ikke bedre.

Tania,

Morsø Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Rusland.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studierejsen til Rusland har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Rusland. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Faligt program i Rusland

Godt at vide

Godt at vide om studieturen til Rusland

Alle danske statsborgere, både voksne og børn, skal have eget pas ved rejse til Rusland og alle rejsende skal søge om visum. Det er muligt at komme ind i Skt. Petersborg og Leningrad-regionen med elektronisk visum, men visum til resten af Rusland skal søges ved det Russiske Visum Center i København og vi anbefaler, at I kontakter dem og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse.

Det elektroniske visum til Skt. Petersborg og Leningrad-regionen kan søges via det Russiske udenrigsministeriums hjemmeside og kan søges tidligst 20 dage før afrejse via dette link http://electronic-visa.kdmid.ru/spb_home_en.html Dette visum er gratis og vi anbefaler at I selv tjekker de nærmere regler for dette visum.

Ved almindeligt visum kræves personligt fremmøde på det Russiske Visum Center i København for ALLE deltagere, idet der indsamles biometriske personoplysninger (fingeraftryk) fra alle ansøgere. Det Russiske Visum Center tager kun imod indlevering af ansøgninger efter aftale og vi anbefaler, at I retter henvendelse i god tid før afrejse. Det er et stort arbejde at søge visum og man kan med fordel kontakte selskabet Alla Visum som kan hjælpe med at søge visum. Hvis man benytter Alla Visum betaler man for deres hjælp, men så er det fx heller ikke nødvendigt med personligt fremmøde for rejsens deltagere. Læs nærmere på deres hjemmeside: https://www.allavisum.se/

Læs mere om indrejsereglerne til Rusland her.

Tilbage til toppen

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.