Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Studietur til Skt. Petersborg


se flotte gamle bygninger på studieturen til Skt Petersborg
{{ data.SplashText }}

{{ data.PriceOverviewHeader }}

Vis mere Vis mindre

GRUNDET DEN NUVÆRENDE SITUATION, HAR VI MIDLERTIDIGT INDSTILLET ALLE REJSER TIL RUSLAND

Rejs på en spændende studietur til Skt. Petersborg. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Skt. Petersborg. Vi er med jer hele vejen.

Skt. Petersborg, Ruslands mest vestlige storby, er blevet kaldt Nordens Venedig på grund af dens paladsflankerede kanaler. Peter den Stores smukke skabning undgik stalinismens arkitektoniske indgreb, og dens store arv fra zarernes tid er stort set uberørte. Vi hjælper jer med at arrangere den bedste studietur til Skt. Petersborg.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Skt. Petersborg
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Skt. Petersborg
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Skt. Petersborg. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Det I bør se og opleve på studieturen til Skt. Petersborg:

 • Vinterpaladset
 • Sommerpaladset
 • Peter og Paul fæstningen
 • Kazan-katedralen
 • Isaac-katedralen
 • Blodskirken
 • Panserkrydseren Aurora

Det I bør se og opleve udenfor Skt. Petersborg:

 • Tsarskoe Selo med Katarina
 • Paladset i Pushkin
 • Peterhof
Læs mere

Det siger vores kunder

Vi havde en skøn tur – og det var super rart med egen bus! Det gav præcis det sociale element vi håbede for vores HF’ere. Mht. samarbejdet med jer, kan vi ikke udsætte noget som helst! Vi var omkring mange ændringer i antal mv., så tak for god service der:)

Agnethe P.,

Frederiksund Gymnasium

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på jeres studietur til Skt. Petersborg.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Skt. Petersborg. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Skt. Petersborg

Godt at vide

Om studieturen til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg blev bygget med det 18. og 19. århundredes europæiske pomp og pragt og ordentlighed, hovedsageligt af europæiske arkitekter. Resultatet er en af Europas smukkeste storbyer, strategisk beliggende ved Østersøens østligste bred og med adgang til verdenshavene. Skt. Petersborg er meget spændende på en studietur eller studierejse.

Befolkningsudviklingen i Skt. Petersborg var ret voldsom i særligt 80'erne, mens byen var kendt under navnet Leningrad, og der bor officelt godt 4 mio. mennesker i byen - uofficielt en hel del flere. Skt. Petersborg er ren nydelse og vil være en ideel destination til en studietur eller grupperejse.

Faglige oplevelser på studieturen til Skt. Petersborg

Besøg en skole i Skt. Petersborg

Det russiske skolesystems opbygning minder meget om det danske. I 6-7 års alderen starter eleverne i grundskole hvor de går i fire år. Mellemskolen varer i fem år og derefter går de i gymnasiet som varer i to år. Klarer man sig dårligt i skolen, kan man ligesom i Danmark blive bedt om at gå året om, men man går først til eksamen som afslutning på mellemskolen og på gymnasiet. De mest almindelige fag er russisk, matematik, historie, biologi, kemi, geografi, musik og sprog som engelsk, tysk, fransk og spansk. Hvilke fag eleverne har afhænger selvfølgelig af deres alder. Et skolebesøg er en rigtig spændende aktivitet på en studietur til Skt. Petersborg.

Vinterpaladset og Eremitage-samlingerne

Paladset var den kejserlige residens og arbejdsplads for 1500 tjenestefolk indtil revolutionen. Det kæmpemæssige palads blev bygget i en bombastisk barokstil af Rastrelli i 1762, som hentede inspiration fra Versailles paladset. Vinterpaladset er nu et af verdens ældste og mest berømte museer.

Baltika Bryggeriet

Bryggeriet er et russisk bryggeri, som ligger i udkanten af Skt. Petersborg. Baltika er det næststørste bryggeri efter Heineken og sælger det meste øl i Rusland og mange andre steder i Østeuropa. Bryggeriet er et relativt ungt bryggeri, som startede i 1990 og idag er Carlsberg A/S hovedejeren. I vil blive vist rundt i produktionen, få en grundig gennemgang af stedet og få mulighed for at stille spørgsmål.

Godt at vide inden studieturen til Skt. Petersborg

”Det elektroniske visum til Skt. Petersborg og Leningrad-regionen kan søges via det Russiske udenrigsministeriums hjemmeside og kan søges tidligst 20 dage før afrejse via dette link http://electronic-visa.kdmid.ru/spb_home_en.html
Dette visum er gratis og vi anbefaler at I selv
tjekker de nærmere regler for dette visum.”

Skt. Petersborg. Petrograd. Leningrad. Få byer har gennem historien haft så mange navne som Skt. Petersborg, og få byer har været gennem så mange prøvelser som Skt. Petersborg. Men byen bestod prøvelserne, selvom det krævede mange ofre undervejs, og i dag fremstår Skt. Petersborg smukkere end nogen siden efter en gigantisk renovering.

Skt. Petersborg brede hovedgade, Nevsky Prospekt er byens anden store seværdighed, næst efter Vinterpaladset. Besøg gaden på jeres studietur til Skt. Petersborg. Gaden blev anlagt i 1710, og langs den fire kilometer lange boulevard ligger det ene imponerende bygningsværk efter det andet. Antallet af prægtige bygninger langs Nevskt Prospekt gør det umuligt at nævne dem her, men afsæt det meste af en dag på studieturen til at slentre ned af boulevarden, mens I nyder de mange bygningsværker. 

Skt. Petersborg historie

St. Petersborgs historie er værd at dvæle lidt ved. Byen blev grundlagt af Peter den Store i starten af 1700-tallet, og allerede i 1712 var byen så veludbygget, at den blev udråbt til Ruslands hovedstad. I de kommende mange år udbyggede skiftende regenter byen med imponerende bygningsværker. Under den russiske revolution i 1917 måtte den russiske tsar, Nikolaj den Anden, abdicere, og næsten samtidigt blev Moskva udråbt til ny hovedstad. Under 2. verdenskrig blev byen, der nu hed Leningrad, belejret af de tyske tropper fra 1941 til 1944. Belejringen gik hårdt ud over byens befolkning, og op mod en million mennesker mistede livet i perioden. Men Leningrad holdt stand. Prisen var imidlertid en syndeskudt by, men heldigvis blev Leningrad stort set genopbygget. I 1991 efter Sovjetunionens sammenbrud blev det ved en folkeafstemning besluttet at byen igen skulle have sit gamle navn tilbage, der nu igen hedder St. Petersborg.

Tilbage til toppen

Andre spændende byer

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.