{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Avila:
Avila, beliggende ca. 115 km nordvest fra Madrid, er en storslået fæstning fra det 11. århundrede, som er omgivet af en 2,5 km lang mur med 88 tårne, 8 porte og et par tusinde skydehuller. Avila er enestående i Europa og er for længst erklæret et nationalt monument. De gamle bymure er desuden de bedst bevarede fæstningsværker i Europa.

Segovia:
Ca. 87 km nordvest for Madrid finder I Segovia, indbegrebet af Gammel Castillen og bestemt et besøg værd. Byen er specielt kendt for Den Romerske Akvædukt, som før i tiden havde til formål at føre vand fra Fuenfrábjergene og hele 17 km ned til Segovia. Andre store attraktioner i Segovia er: Slottet Alcázar fra 14. århundrede, den 12-kantede kirke Vera Cruz, Domkirken med tilhørende museum, samt tårnet San Esteban fra det 13. århundrede.

La Granja:
Ca. 12 km sydøst fra Segovia ligger paladset ”La Granja”. Det blev bygget i midten af det 18. århundrede af kong Felipe d. V., og ligger i 1200 meters højde ved foden af Sierra de Guarrama. Paladset rummer fine gobeliner, porcelæn og møbler og er desuden omgivet af en smuk park med kunstfærdige spingvand.
Prisen er baseret på max 50 personer.
Prisen er eksklusiv guide.
Få et gratis tilbud
230-iberinbound-madrid-avila-segovia-lagranja

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.