Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Studietur til Spanien


se flotte farverige huse på studieturen til Spanien

Rejs på en fantastisk studietur til Spanien. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Spanien.

Vi arrangerer studieture til alle byer i Spanien. De mest populære er:

Spørgsmål? Skriv til os

Ønsker I at besøge en anden by i Spanien på en studietur, eller fx at kombinere flere byer i Spanien, kan I altid kontakte os. Vi skræddersyer jeres studierejse til Spanien med både transport og overnatning inkl. morgenmad, og I slipper for alt det praktiske og deadlines - det tager vi os af. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på jeres studietur eller skolerejse til Spanien.

 

Hvad er inkluderet?

  • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
  • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
  • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
  • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
  • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
  • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
  • Fagligt kompendium (Barcelona & Madrid)
  • 24-timers nødtelefon
  • Alle skatter og afgifter
  • Afgift til Rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere (eller ønske færre) overnatninger på jeres studietur til Spanien. Hør mere hos en rejsekonsulent.

gamle bygninger i frøperspektiv i Spanien

Oplev de klassiske storbyer på en studierejse til Spanien

På en studietur til Spanien skal I opleve en række spændende og klassiske storbyer, hvor udbuddet af seværdigheder, udflugter og muligheder for at få et fagligt program, er store. De klassiske byer for studieture og skolerejser til Spanien er:

Vi har i mange år arrangeret studierejser og skolerejser til Spanien. Vi hjælper gerne med at sammensætte jeres faglige program på studieturen til Spanien, så I får det optimale ud af jeres studierejse. Vi er altid behjælpelige med at finde de faglige oplevelser for jeres gruppe på jeres studietur til Spanien, og vi arrangerer også gerne jeres udflugter med en lokal guide, hvis dette måtte ønskes.

Læs mere

Det siger vores kunder

Jeg har nu for tredje skoleår i træk valgt at bruge KILROY som rejsepartner i forbindelse med 3.G. studieturen. Samarbejdet har i alle tilfælde fungeret upåklageligt. Jeg er blevet mødt med ekspertise, faglig professionalisme, hurtig responstid samt rimelige deadlines. Derudover har alle indgået aftaler mht. til fx hotel og planlagte ture fungeret efter planen.

Nikolaj C. ,

Rybners Stx

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data, og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studierejsen til Spanien har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Spanien, og giver jer inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Spanien

Godt at vide

Studietur til andre destinationer i Spanien - Valencia, Bilbao & Tenerife

Studietur til Valencia

Spaniens tredje største by Valencia er oplagt til en spændende studietur. Valencia ligger i et område med den forunderlige blanding af frodige sletter, og næsten mennesketomme ørkenlandskaber. Valencia har bibeholdt sin charme og afslappede livsstil hvor siestaer tages alvorligt. Valencia har masser af overdådige barokbygninger, og en af de smukkeste er byens keramikmuseum. Også Domkirken er et besøg værd på studieturen til Spanien. Her kan I bl.a. se den hellige gral som Jesus angiveligt drak af under den sidste nadver.

Spanien byder på mange kulinariske oplevelser. På en studietur til Valencia må I prøve den farvestrålende 'panderet' Paella, som efter sigende smager endnu mere himmelsk her, end andre steder i Spanien. Valencia ligger desuden i den meget varme del af Spanien, hvor temperaturen ofte når over de 30 grader i sommerperioden. Om vinteren er vejret ikke koldt men ganske behageligt med en gennesnitstemperatur på mellem 16-19 grader.

Studietur til Bilbao

Bilbao har en af Spaniens travleste havne, og har siden 1800-tallet været en driftig skibsværftby. Den engang nedslidte industriby Bilbao fik i 1990'erne et gevaldigt ansigtsløft. Med fræk moderne arkitektur, og et nyt kulturliv har byen ændret sig til en renere og rigere by, og Bilbao regnes for at være en af Europas førende kulturbyer. Guggenheim-museet i Bilbao har været motoren i byens udvikling, der foruden museer, kongrescentre og en top moderne metro, har betydet en forbedret livskvalitet og et renere miljø. Som stærk kontrast til den nye arkitektur står også den gamle bydel på østsiden af floden. Her finder I hyggelige tapasbarer, og seværdig arkitektur fra middelalderen og barokken, som bestemt skal opleves på en studierejse til Bilbao.

Der er rig mulighed for at forkæle ganen på studieturen til Bilbao. På byens restauranter finder I både det baskiske og det internationale køkken.

Gennemsnitstemperaturen for Bilbao i sommerperioden er på omkring 22 grader. I vinterhalvåret ligger den på ca. 9 grader, men der kan opleves sne - men som regel ikke mere end 3 dage om året.

Studietur til Tenerife

En studietur til Tenerife er en studietur til De Kanariske Øer. På øens nordspids ligger Tenerifes ældste by La Laguna, som sjovt nok er den mest ungdommelige pga. de mange unge der flytter dertil for at tage en uddannelse. Nordkysten kaldes ofte for øens spisekammer fordi der her blev skabt formuer på vin, bananer og sukkerør. Midt på øen finder du vulkankrateret Las Cañadas, hvor man kan opleve en laveørken med de besynderligste stenformationer. Den sydvestlige del af Tenerife er et moderne turistparadis med Los Cristianos som det mest behagelige feriemål.

Som alle De Kanariske Øer er vejret på Tenerife stort set altid godt. Masser af solskinstimer og temperatuer der næsten aldrig går under 20 grader. Glæd jer til dejligt vejr på studieturen til Tenerife.

Tilbage til toppen

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.