{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Tjekkiet


Studietur til Tjekkiet - Studierejse til Tjekkiet

Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studierejse eller studietur til Tjekkiet. I bestemmer om I vil rejse med tog, bus eller fly.

Lad jeres studierejse eller studietur gå til Tjekkiet. Et land med fantastiske muligheder, og en charme man sjældent finder I storbyer. Lad os arrangere jeres næste studietur til Tjekkiet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og sammensætter et program med udgangspunkt i jeres ønsker, budget og krav. 

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Tjekkiet
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • KØR-SAMMEN-BUS: Stop ved Theresienstadt excl. entré
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Fagligt kompendium om Prag

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Prag. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Grupperejse til Tjekkiet - skolerejse til tjekkiet

Den mest populære by i Tjekkiet er uden tvivl en:

Oplevelser på studieturen til Tjekkiet

Udover at det både er nemt og billigt at rejse til Tjekkiet, så ligger der en masse muligheder for de grupper som ønsker at rejse dertil. Mulighederne for studiebesøg er mange, da vi har gode og dygtige samarbejdspartnere i Tjekkiet, som hjælper med at få tingene til at lykkes. Vi kender vigtigheden af, at en studierejse skal have et fagligt aspekt, hvorfor vi gerne hjælper med at sammensætte jeres studiebesøg. Men vi ved også, at en studierejse / grupperejse lige så meget handler om det sociale. Og hvilken bedre måde end at opleve en storslået storby, hvor alle muligheder ligger lige for næsen af en. Hermed nogle forslag til faglige oplevelser på studieturen til Prag:

Temelin Atomkraftværk i Prag – Infocentrum

Hvordan fungerer et atomkraftværk?
Temelin Atomkraftværk ligger ca. 130 km syd for Prag, og producerer elektricitet i to produktionsenheder med trykvandreaktorer. Hvad dette betyder, kan I få svar på hos Infocentrum, et informationscenter der har til huse i det rekonstruerede slot, Vysoky Hradek, lige ved siden af kraftværket. Her kan I få svar på alle de spørgsmål I måtte have om Temelin Atomkraftværk. Besøget inkluderer bl.a. et foredrag om atomkraftværk, 3D-projektion, udstilling af kraftværkmodeller, samt et besøg i maskinhallen. Besøget varer ca. 2 timer plus transport (ca. 2 timers kørsel pr. vej). Bus er en nødvendighed til dette besøg.
Gruppen må være på max 60 personer, og aldersgrænsen er minimum 15 år.

Besøg Theresienstadt i Prag

Ca. 60 km nordvest for Prag
Besøg Theresienstadt på studieturen til Tjekkiet - den lille fæstning – fungerede under 2. verdenskrig som arbejds- og gennemslusningslejr til de nazistiske koncentrationslejre. Indenfor murene kan I komme på en guidet rundvisning (anbefales), eller I kan vælge selv at gå rundt og se de tomme barakker. Rundturen kan afsluttes i biografen, hvor der er en film om lejrens gribende historie. Inkluderet i entreen til Theresienstat, er også besøg på Ghettomuseet som ligger inde i Terezin. Lejren er velbevaret og absolut et besøg værd på jeres studietur til Tjekkiet. Der afsættes to timer til besøg i Theresienstadt, og kører gruppen fra Prag centrum til Theresienstadt t/r afsættes ca. fem timer til hele udflugten.

Besøg på Kozel-bryggeriet

Et besøg på et bryggeri er et spændende indslag på studieturen til Tjekkiet. Kozel bryggeriet er beliggende 25 kilometer sydøst fra Prag i området Velke Popovice. Bryggeriet er absolut et besøg værd, hvis I vil have indblik i en moderne bryggeri-virksomhed, ølproduktion og selve fremstillingsprocessen.
I vil på rundvisningen komme ind i både det historiske bryggeri, samt det stadigt fungerende bryggeri. Ydermere kommer I i kældrene, hvor øllen gærer/modner, og i pakke-hallen, hvor øllen kommer på flasker og dåser. Selve rundvisningen varer ca. 1,5 time, og I slutter besøget af med at smage en øl, hvis I er over 18 år.

Godt at vide inden studieturen til Tjekkiet

Selvom priserne ikke er, hvad de var engang, så er Prag stadig en klassiker til en studietur. Den tyske kommandant under 2. verdenskrig var efter sigende en stor beundrer af byen, og han gjorde hvad han kunne, for at undgå ødelæggelser af Prags flotte kvarterer, hvilket må siges at være lykkedes.

Karlsbroen er turistklassikeren over dem alle. Den 520 meter lange bro over Moldau-floden er om noget ikonet på Prag. På Starometske Namesti pladsen ligger Prags rådhus med det berømte tårnur. Hver hele time stimler turister i massevis samme for at se det lille stykke teater, der udspiller sig, når tårnurets to luger åbner sig, og de tolv apostle passerer forbi, inden et skelet, der symboliserer døden, afslutter opvisningen. Endnu en klassiker.

Skal I bruge lidt mental opvarmning inden turen til Prag, der også giver dig et indtryk af byens historie, så skal I se "Tilværelsens ulidelige lethed" fra 1988 med Juliette Binoche, Daniel Day-Lewis og Lena Olin i det erotiske drama med Prag som bagtæppe.

Det siger vores kunder

Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale KILROY til andre.

Simon,

Allerød Gymnasium

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Tjekkiet har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Tjekkiet. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Tjekkiet

Godt at vide

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.