{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Prag er berømt for sine smukke bygninger, men der findes en anden og grusom historie i Prags Undergrund. Inde på den gamle rådhusplads under det astronomiske ur ligger Prags gamle og skjulte by, som ligger 6-8 meter under det nuværende jordniveau. Denne tur, som varer 2,5-3 timer, giver jer nu chancen til at komme igennem byen og se steder, hvor folk boede helt tilbage til det 12. århundrede og senere blev et berygtet fængsels- og torturkælder.
Sammen med en lokal guide starter turen fra krudttårnet og går ned igennem en af de ældste gader i Prag. I forsætter ind i små smøger og ser bygninger som er flere hundrede år gamle. I vil blandt andet høre om tempelridderne i Prag, Tycho Brahe, byens historie, religionskrig, den dramatiske afslutning på 2. verdenskrig i Prag og mange andre interessante historier.
I afslutter turen ved Rådhuspladsen, hvor der vil være adgang til den skjulte by under jorden, hvor I går rundt i flere af de gamle gange. I vil se nogle af de ældste huse og gader i Prag, samt høre om de grufulde historier om fangernes skæbner og tortur for flere hundrede år siden. I de samme gange kæmpede tjekkiske modstandsfolk imod SS og tyske soldater i de sidste dage inden befrielsen af Prag.
Pris pr. studerende for museum og film: DKK 50,00
Pris pr. lærer for museum og film: DKK 150,00
Pris for guide: DKK 480
Få et gratis tilbud
codan-prague-underworld-and-old-city

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.