{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Tyrkiet


se pamukkale på studieturen til Tyrkiet

Rejs på en fantastisk studietur til Tyrkiet. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Tyrkiet.

På begge sider af Bosporusstrædet, og dermed altså både i Europa og i Asien, ligger Tyrkiets største by - Istanbul. Vi arrangerer studieture, skolerejser og studierejser til Tyrkiet til dem der ønsker en mere utraditionel studietur. Tyrkiet er på mange måder et fascinerende land, og især Istanbul er en skøn sammensætning af østens mystik og det moderne vesten.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Gratis foredrag ved Den Blå Moske
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Istanbul
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Tyrkiet
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden
besøg Den Blå Moske på studieturen til Tyrkiet

Godt at vide inden studieturen til Tyrkiet

Tyrkiet er en smeltedigel af forskellige folkeslag, der hver repræsenterer nogle af de mange kulturer, som gennem årtusinder har eksisteret i det, som i dag er Tyrkiet.

Hvis det kniber med geografien, så er her en kort opdatering: Tyrkiet er et virvar af regioner med en enorm udbredelse og der er cirka 1.500 kilometer fra Istanbul til grænsen med Iran i øst. Kun tre procent af landet ligger i Europa, resten i Asien. Tyrkiets største minoritetsgruppe er kurderne i det sydøstlige hjørne af landet, som der jævnligt er væbnede sammenstød med.

Vil I på en lærerig grupperejse så er Istanbul et sikkert valg med en blanding af øst og vest - spændt ud over flere tusind års historie. Og med et ben i både Europa og Asien.

Det siger vores kunder

Jeg har nu for tredje skoleår i træk valgt at bruge KILROY som rejsepartner i forbindelse med 3.G. studieturen. Samarbejdet har i alle tilfælde fungeret upåklageligt. Jeg er blevet mødt med ekspertise, faglig professionalisme, hurtig responstid samt rimelige deadlines. Derudover har alle indgået aftaler mht. til fx hotel og planlagte ture fungeret efter planen.

Nikolaj C. ,

Rybners Stx

Vi havde en super tur. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med din indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Underviser på Uddannelsescenter Holstebro

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Faglige oplevelser i Tyrkiet

Godt at vide

Oplevelser på studieturen til Tyrkiet

Hos KILROY hjælper vi gerne med at sammensætte jeres faglige program. Har I specielle ønsker til udflugter eller studiebesøg, undersøger vi også gerne om dette kan lade sig gøre. Her er nogle forslag til oplevelser på grupperejsen til Tyrkiet:

Besøg en skole på studieturen til Istanbul

Der er mulighed for at arrangere besøg i folkeskoler, gymnasieklasser og universiteter m.m. I får mulighed for at få indblik i den tyrkiske skolegang og elevernes hverdag, følge undervisningen og stille spørgsmål. Kom gerne selv med ønsker til dagsordenen.

Studiebesøg ved Borsa Istanbul – Istanbuls børs

Borsa Istanbul har samlet alle børser, i den Tyrkiske hovedstad, under et og samme tag. Børsens mission er at etablere og udvikle gennemsigtighed, effektivitet, pålidlighed og tilgængelighed på markedet, for derved at fremme handlen, likviditeten og kursdannelsen. Ved at tilbyde et sådant marked til investorer, formidlere og andre aktører bidrages der også til den økonomisk vækst. I vil få indblik i hvordan der arbejdes ved Borsa Istanbul og vil desuden få information omkring den Tyrkiske økonomi.

Møde med det politiske parti HPD (Peoples' Democratic Party)

Omkring en femtedel af Tyrkiets befolkning er kurdere, som især bor i de sydøstlige egne samt i industribyerne i det vestlige Tyrkiet. Kurderne er den fjerde største folkegruppe i Mellemøsten, men de har aldrig haft deres egen stat. 
Partiet HPD kæmper for kurdernes rettigheder og for deres beskyttelse. I vil få et indblik i HPD’s arbejde og information om hvordan det er for Tyrkere og Kurdere at bo i det samme politiske område. I vil også få et indblik i politikken mod det kurdiske folkefærd, nødvendigheden af det politiske parti og en forklaring af kurdernes problemer.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.