{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Er det umuligt at forene socialøkologi og økonomi? Det må komme an på en prøve. Denne workshop fokuserer på socialt iværksætteri og har som mål, at få deltagerne til at tage et socialt ansvar og få en forståelse for, hvordan vi hver især kan bidrage til en socialøkologisk verden med ordentlige vilkår og samtidig være i stand til at handle økonomisk.På workshoppen udvikler I idéer og bliver opmærksomme på mulige sociale udfordringer. Gruppevis behandler I temaer som klimaudfordringer, migration eller hungersnød og forsøger at koble det med jeres måde at leve på. På en legende måde lærer I om sociale udfordringer og anvender metoder fra startup-verdenen. I lærer om initiativer og evnen til at tage dem, samt hvordan I forbedrer selveffektiviteten og bliver bedre til at nå mål og færdiggøre opgaver.

Målet er at blive mere handlingsorienteret, en bedre problemløser, at kunne arbejde i teams og være kreativ. I vil efter workshoppen opleve, hvordan I hurtigt kan bidrage med at forme samfundet med enkle midler og jeres aktive deltagelse.
Max 35 personer

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.