{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Tyskland


oplev brandenburger tor på studierejsen til tyskland

Det har altid været populært at rejse på studietur til Tyskland, og vi forstår godt hvorfor. Oplevelserne står i kø, og det er samtidig tæt på. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på jeres studietur til Tyskland, og I bestemmer om I vil køre med tog, bus eller flyve.

De mest populære studieture til Tyskland er uigenkaldeligt til:

Vi kan også hjælpe jer med at arrangere studieture til andre byer i Tyskland. Læs mere om Tysklands andre populære byer.

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium (Berlin)
 • 24-timers nødtelefon under hele rejsen
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • BEMÆRK: Ved egen bus: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget

Vedr. togrejser:

Prisen med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

en by i tyskland centreret om en kirke og floden

Vi tilbyder følgende på studieturen til Tyskland

 • Mulighed for transport med tog, egen bus eller fly - I bestemmer
 • Indkvartering i forskellige prisklasser og med variation i beliggenhed
 • Spændende studiebesøg med fokus på det faglige (hvis I ønsker det)
 • Sprogskole i Berlin (hvis I ønsker det)
 • Rådgivning af erfarne rejsekonsulenter som selv har rejst meget i Tyskland
 • Next Stop program og fagligt kompendium - materiale til inspiration til studieturen
 • Gratis digitalt ISIC-studiekort til alle studerende og ITIC-kort til alle lærere som giver jer rabatter over hele verden

Få tilsendt et gratis tilbud på jeres studietur eller grupperejse til Tyskland.

Vi har altid gode priser på studieture og grupperejser til alle byer i Tyskland. Vi udarbejder gerne et tilbud på jeres studietur til Tyskland, og kommer gerne med flere prisforslag, så I kan se forskellen på både transportform og indkvartering. Tyskland er landet mange vælger når de skal på den årlige studietur, studierejse eller grupperejse. Og grundene dertil er mange, men nogle af de væsentligste er nok afstanden og prisen. 

Få et gratis tilbud

Det siger vores kunder

Jeg har nu for tredje skoleår i træk valgt at bruge KILROY som rejsepartner i forbindelse med 3.G. studieturen. Samarbejdet har i alle tilfælde fungeret upåklageligt. Jeg er blevet mødt med ekspertise, faglig professionalisme, hurtig responstid samt rimelige deadlines. Derudover har alle indgået aftaler mht. til fx hotel og planlagte ture fungeret efter planen.

Nikolaj C. ,

Rybners Stx

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid

Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.

ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7

Under grupperejsen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.

skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent

I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Tyskland

Gode råd

Hvis studieturen ikke skal gå til Berlin, Hamborg eller München kan vi også foreslå:

Studietur til Frankfurt

Frankfurt er det centrale Tysklands metropol, og byen er også et af Tysklands vigtigste økonomiske lokomotiver. Det giver sig udtryk lige fra første øjekast: Frankfurt centrum har nemlig Europas vel nok største koncentration af højhuse i bykernen, som leder tankerne hen på amerikansk storby.

Frankfurts skyskraberlandskab udløser naturligvis straks et ønske om at komme op i højderne. Selvom de fleste højhuse er lukket for offentligheden, så er der i Maintower adgang til et observationsdæk i 200 meters højde, hvorfra udsigten selvsagt er ganske pæn. Skal det være rigtigt højt, er Messetårnet med sine 256 meter et bud, mens højdespringeren over dem alle er Commerzbanks hovedsæde med 259 meter. Tælles antennen på toppen med, når vi op i 300 meters højde. Højt at flyve...

Frankfurts gamle centrum er Römerberg, som blev genopført i løbet af 80'erne efter de oprindelige tegninger. Selvom om mange af husene derfor er 'nye', er kvarteret usædvanligt hyggeligt med sine bindingsværkshuse. I samme kvarter ligger Frankfurts gamle rådhus fra 1405. Römerberg er også rammen om Frankfurts julemarkeder.

Studietur til Leipzig

Leipzig er en af de store gamle tyske handelsbyer, som har haft masser af op- og nedture gennem historien. I dag trives byen igen, og er en af de byer, der har oplevet den største økonomiske vækst efter den tyske genforening.

Efter at muren faldt i 1989 kom der atter gang i økonomien i Leipzig, og byen er i dag hjemsted for internationale koncerner som BMW, Porche, Siemens m.fl. Seværdigheder i Leipzig omfatter ikke mindst byens mange kirker, der har huset en af den klassiske musiks største komponister, Johann Sebastian Bach, der også ligger begravet i byen.

Studietur til Dresden

Dresden er en af Tysklands store gamle kulturbyer, og siden genforeningen af de to tysklande er der ofret enorme summer på at få byen op på højde med de store millionbyer i det tidligere Vesttyskland. Den mission er nu lykkedes, og Dresden står i dag som en af de mest spændende tyske byer, når det gælder kunst og kultur.

Dresden er således en spændende kombination af klassisk kultur tilsat en god portion af det gamle Østtyskland, der især stikker hovedet frem, hvis du går en tur over Altmarkt. Pladsen var indtil 1945 en af byens smukke gamle barokpladser. Men da byen skulle genopbygges valgte man en mere moderne løsning med nye bygninger, inspireret af den tidligere barok. Desuden troner Kulturpaladset fra 1969 ud mod pladsen, en rigtig modernistisk klassiker fra de gamle DDR-dage.

Dresdens historie går tilbage til 1100-tallet, men det var dog først i midten af 1500-tallet, at byen for alvor begyndte at udvikle sig. I begyndelsen af 1700-tallet begyndte byens berømte barok-bygninger at skyde op, og Dresden udviklede sig til en af Europas store kulturbyer. Vi skal helt frem til moderne tid, før katastrofen indtræffer: Den 13. og 14. februar 1945 angriber de allierede Dresden med massive luftbombardementer, og byens historiske centrum bliver totalt udslettet. 40.000 mennesker omkommer ved angrebene. Efterfølgender har historikere sat spørgsmålstegn ved værdien af angrebene, da Dresden på det tidspunkt i krigen ikke havde den store militære betydning.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.