{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Udflugten til Donauknæet er vores mest populære udflugt. Turen er en kombination af kulturelle højdepunkter og et fantastisk landskab. Det er området fra grænsen til Slovakiet, langs Donau mellem kongebyerne Esztergom og Visegrád og ned til kunstnerbyen Szentendre, man kalder Donauknæet. Det er ét af Europas flotteste flodlandskaber indrammet af de skovklædte Visegrád- og Pilisbjerge.

På turen kommer I først til Esztergom, som har Ungarns største kirke som den største attraktion. Esztergom var residensby for Géza og Stefan den Hellige. Udover domkirken er den gamle bydel, Viziváros, absolut meget seværdig. Derefter går turen til borgruinen Visegrád, hvor der er en imponerende udsigt ud over landskabet og Donau floden.

Sidste stop på turen er Szentendre, som er en lille pittoresk kunstner- og museumsby ved Donau. Byen blev grundlagt i det 11. århundrede under navnet Szentendre (= Sanctus Andreas). I 1928 opdagede kunstnere byen og gjorde det til en kunstner-koloni. Dominerende i byen er den 3-kantede hovedplads, Fo tér, omgivet af charmerende og velholdte huse i barok- og parykstil, der lyser i muntre pastelfarver.

Overalt er der mange boder og restauranter ved de brostensbelagte stræder - en virkelig hyggelig afslutning på turen.

Prisen er for entreer på turen for elever
Pris pr voksen : DKK 175,00.

Guide og bus skal bestilles separat
Få et gratis tilbud
273-excalibur-hungary-budapest-danube-bend

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.