{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Ungarn


bygninger i ungarn

Rejs på en fantastisk studietur til Ungarn. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et gratis tilbud på en studietur til Ungarn.

Der er intet sted som Ungarn (Magyarország). Beliggende i hjertet af Europa, kan dette nyreformede land påberåbe sig en enestående plads i kontinentets sjæl. Tvivler I på om man kan tage på studietur til Ungarn, så bør I lade tvivlen komme jer til gode. Vi arrangerer studieture og grupperejser til alle byer i Ungarn fx.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 3* hotel i flersengsværelse med bad og toilet og inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • 3-4 nætter på det valgte logi inkl. morgenmad
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 'Next Stop' om Budapest
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Ungarn
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Fagligt kompendium (om Budapest)

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Ungarn. Hør mere hos en rejsekonsulent.

broen i budapest

Om jeres studietur til Ungarn

Ungarn er en af Europas historiske perler, og det er et land hvor traditionerne fra Østeuropa møder det moderne Vesten, hvilket er ideelt at udforske på en studietur til Ungarn. Ungarn er et forholdsvist lille land, men hjemsted for flere historiske perler som er optaget på UNESCO's World Heritage liste. Derudover er prisniveauet i Ungarn ganske fornuftigt, og områderne omkring Budapest bør også udforskes. Her finder I små rustikke landsbyer, indbydende vingårde, spabade og muligheder for trekking i fx Gerecse regionen.

Det siger vores kunder

Klassen og min kollega og jeg har været yderst tilfredse med studieturen – tusind tak for det. Ikke mindst vores hostel fungerede rigtig godt. Gode store værelser og en varieret morgenmad samt en atmosfære af, at det er unge mennesker, der arbejder der, skaber et miljø, de unge kan lide – og det er virkelig godt – og vigtigt.

Anne W. B.,

Lærer Nest Sukkertoppen

Vi havde en skøn tur – og det var super rart med egen bus! Det gav præcis det sociale element vi håbede for vores HF’ere. Mht. samarbejdet med jer, kan vi ikke udsætte noget som helst! Vi var omkring mange ændringer i antal mv., så tak for god service der:)

Agnethe P.,

Frederiksund Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Ungarn har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Ungarn. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Ungarn

Gode råd

Oplevelser på studieturen til Ungarn

Så snart I oplever den historiske og hyggelige by Budapest, ser den smukke Donau-flod som dramatisk deler Budapest i to, eller smager mad fra nationens unikke køkken, vil I med garanti blive overbevist.

Vi anbefaler gerne Ungarn som destination, og sender hvert år mange på studieture og studierejser og grupperejser til landet. Ungarn bugner med ting at se og gøre, og er på mange måder som en gemt skattekiste af oplevelser. Og oplevelser vil I med garanti få masser af på jeres studietur til Ungarn. Besøg Budapest og lad KILROY skræddersy studierejsen til jer. Vi udarbejder gerne et udforpligtende tilbud til jer på en studierejse til Ungarn. Og ønsker I hjælp til planlægningen og forslag til fagligt program, står vi også klar til at assistere.

Rabatter til alle på studieturen til Ungarn

Når I bestiller studierejsen til Budapest hos os får alle studerende et digitalt ISIC-kort og alle lærere modtager et digitalt ITIC-kort. Med dette på hånden kan I opnå rabatter på oplevelser, restauranter og shopping. Kort fortalt, sparer I penge i Budapest. Vores tidligere studerende fra Next KBH har været på studierejse til Budapest og dette er deres udtalelser om oplevelser med ISIC kortet i Budapest:

Ari 2. S:
”Det var super fedt at få rabat på en tur i ”Budapest Eye.”

Martin Kastrup 2.S:
”Det er rart at det også er på telefonen, da min pung er fyldt.”

Mathias Jønsson 2.S:
”Det er lækkert at der er så mange muligheder. Det er et fedt koncept”

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.