{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Indrejseregler til Kina

regler om rejser til kina

Regler om rejser til Kina

Visum til Kina

Alle danske statsborgere, både voksne og børn, skal have eget pas ved rejse til Kina og alle rejsende skal søge om visum. Visum søges ved Kinas Visa Application Center i København og vi anbefaler, at I kontakter dem og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse.

Kinas Visa Application Centers hjemmeside hedder https://bio.visaforchina.org/CPH2_EN/ og her kan I altid finde de aktuelle regler og priser for visum.

Skriv til os

Bemærk, at der kræves personligt fremmøde på Kinas Visa Application Center i København for ALLE deltagere, idet der indsamles biometriske personoplysninger (fingeraftryk) fra alle ansøgere. Kinas Visa Application Center tager kun imod indlevering af ansøgninger efter aftale og vi anbefaler, at I retter henvendelse til den kinesiske ambassade i god tid før afrejse.

Prisen for visum inkl. Kinas Visa Application Centers gebyr ligger på nuværende tidspunkt på 962,- pr. person.

 

Det er et stort arbejde at søge visum og man kan med fordel kontakte selskabet Alla Visum som kan hjælpe med at søge visum. Hvis man benytter Alla Visum betaler man for deres hjælp, men så er det fx heller ikke nødvendigt med personligt fremmøde for rejsens deltagere. Læs nærmere på deres hjemmesiden herunder https://www.allavisum.se/ Bemærk, at priserne på hjemmesiden opgives i svenske kroner.

 

Læs evt. nærmere på udenrigsministeriets hjemmesiden herunder http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/kina-pas-og-visum/#_blank

 

Har deltagerne eller enkeltpersoner ikke dansk pas eller har, opfordres gruppen til før bestilling af rejsen at rette henvendelse til respektive konsulat/ambassade for der at søge oplysninger om de indrejsebestemmelser/transitbestemmelser, der er gældende for den enkelte rejse.

 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.