{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Indrejseregler til USA

regler om rejser til usa

Regler for rejser til USA

Spørgsmål?

Skriv til os

Forhåndsgodkendelse - procedure for ESTA (Electronic System for Travel Authorization)

Alle danske statsborgere skal søge om ESTA forhåndsgodkendelse for indrejse i USA. Forhåndsgodkendelsen skal ske online via linket https://esta.cbp.dhs.gov/ og vi anbefaler at I gør dette i god tid inden afrejse fra Danmark. Allersenest 72 timer inden afrejse.

Der skal også søges om ESTA forhåndsgodkendelse ved mellemlanding i USA. Bemærk, at hvis du ikke er godkendt på forhånd kan du blive nægtet indrejse i USA.

Det er den rejsendes eget ansvar at få ESTA forhåndsgodkendelse og at alle oplysninger afgivet i denne forbindelse er korrekte og fyldestgørende. KILROY Group Travel fralægger sig ethvert ansvar og kan ikke blive mødt med krav, der måtte udspringe heraf.

ESTA godkendelsen er gyldig i 2 år, men udskifter du dit pas i perioden, skal der søges om ny godkendelse.

Bemærk i øvrigt, at der desuden kan være restriktioner for indrejse under ESTA programmet, hvis man har besøgt specifikke lande inden besøget i USA. Sørg for at tjekke reglerne inden I ansøger.

 

Læs evt. nærmere på Den Amerikanske Ambassades hjemmeside herunder http://denmark.usembassy.gov/ og via underigsministeriets hjemmeside http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/#_blank

 

Har deltagerne eller enkeltpersoner ikke dansk pas eller har, opfordres gruppen til før bestilling af rejsen at rette henvendelse til respektive konsulat/ambassade for der at søge oplysninger om de indrejsebestemmelser/transitbestemmelser, der er gældende for den enkelte rejse.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.