{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Billede På Vej Groups Female

Rejsekonsulent

Jeg elsker mit arbejde som rejsekonsulent, fordi det er en utrolig spændende og alsidig branche at arbejde i. Jeg elsker den gode relation til kunderne, og så elsker jeg selv at rejse og opleve de mange forskellige kulturer verden har at byde på. Netop derfor betyder det meget for mig at kunne være med til at planlægge andres rejser.

Jeg kan hjælpe med lige præcis dét, I har behov for at jeres næste rejse skal indebære, om så det er en bustur til Tyskland, sprogskole i Spanien eller fly og hotel i USA, så står jeg klar til at skræddersy netop den grupperejse I drømmer om. Den gode kundeservice er dét, der betyder mest for mig i mit arbejde som rejsekonsulent, og jeg går gerne langt for at opfylde kundernes forskellige ønsker og behov.

Mine favoritstorbyer er Málaga og Hamborg.

Málaga fordi det er en by med en meget åben og venlig kultur, som gør at man altid føler sig godt tilpas og velkommen. Herudover byder Málaga på mange forskellige oplevelser; alt lige fra shopping og restauranter til sprogskole og spændende kulturelle seværdigheder.

Hamborg fordi det er en storby med meget at byde på; blandt andet i form af kulturelle seværdigheder, forskellige museer, Reeperbahn med pulserende byliv og meget andet. Herudover er der også gode muligheder for at komme til Hamborg i både bus og tog samt med fly.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.