{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tog

Togpas | Togrejser i udlandet | KILROY
Togpas | Togrejser i udlandet | KILROY

Togrejser i hele verden

En togrejse er en legendarisk og udødelig rejseform. Rejs på tværs af åbne sletter og gennem smukke bjergkæder, alt imens du nyder udsigten og landskaberne der ruller forbi dit vindue. En togrejse er samtidig en unik mulighed for at møde andre rejsende, og du vil opleve, at transportformen er en af backpackernes foretrukne.

Skriv til os og hør mere!

Hvor kan du tage på togrejse henne?

I bund og grund kan du tage på togrejse i det meste af verden. Nogle steder indbyder dog mere til togrejser end andre, og hvor der f.eks. kan være begrænsede muligheder for en legendarisk togferie i de afrikanske lande, så er det en ideel måde at rejse rundt i f.eks. Europa, Japan, Kina eller tværs over Rusland og Mongoliet på den transmongolske eller transsibiriske jernbane. 

Hvorfor tage på togferie i udlandet?

På en togferie kommer du ofte helt tæt på de lokale, og det er altid en god anledning til at falde i snak med folk med en helt anden baggrund end din egen. Derudover kan du på en togferie, uanset hvor lang strækningen er, ofte nyde de smukke landskaber, når de suser forbi vinduet. Du har simpelthen første parket til smukke landskaber, små hyggelige byer og så er togrejser i øvrigt ofte et billigere alternative end mange andre transportformer.  

Mangler du inspiration?

Se alle rejseblogs

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.