{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


KILROY Tripmates - Grupperejser skræddersyet til dig

BF4DF97B 3390 4981 8AB1 F59DE08FA84D

Hvis du er en ung rejsende, der ønsker at udforske verden på din egen måde, men ikke alene - så er du kommet til det rette sted! Vi har skabt to unikke måder at rejse i grupper på, der er perfekte til dig: KILROY Tripmates 18-24 og KILROY Tripmates 23-31. Det er små gruppeeventyr, der er skræddersyet til din alder, interesser, budget og den måde, du ønsker at rejse på. Mød din nye rejsekammerater, besøg episke destinationer, prøv vilde aktiviteter og hav det sjovt med alle de nice mennesker, du møder på din rejse. Uanset om du holder sabbatår, er førstegangs-backpacker eller ung i fuldtidsjob, har vi en rejsestil, der passer til dine behov og dit budget. Tjek vores KILROY Tripmates-rejser ud nedenfor eller få yderligere information om koncepterne her på siden! 🌍✨🌟

Se Tripmates 18-24 år her        Se Tripmates 23-31 år her

Two girls and one guy jumping into a bright blue ocean from big rocks

TRIPMATES 18-24

Er du lige blevet student eller er du en førstegangs-backpacker, der er lidt usikker på at kaste dig ud i rejseverden? Tripmates 18-24 er for dig!

Vil du gerne udforske nye destinationer, men har ikke lyst til at opleve verden alene? Eller måske er du ivrig efter at rejse i en gruppe, men gider ikke bruge hele dit budget på sprut og turistfælder? Hvis du svarede ja til nogle af ​​disse, er Tripmates 18-24 noget for dig! Vores skræddersyede grupperejser er designet specifikt til unge nordiske rejsende som dig, og kombinere det at få nye venner med at opleve verden på budget og prøve cool aktiviteter i episke lokationer. Vi er ret sikre på, at du vil elske det, og lover at grupperejser ikke længere kun er for gamle mennesker med solskygge og sokker i sandalerne!

Hvad kan du forvente:

  • Skræddersyede eventyr i backpacking-stil kun for unge nordiske rejsende - Kryds bucketlisten af mens du møder nye rejsekammerater på vores grupperejser. Vores rejser handler om at få nye venner, bringe mennesker sammen og dele rejseoplevelser. Uanset om du udforsker gamle ruiner eller rafter ned ad en flod, vil venskabet med dine medrejsende gøre din oplevelse SÅ MEGET BEDRE!

 

  • Få selvtillid til at rejse alene - Nervøs for at rejse alene? Tripmates-rejser er designet til at give selvtillid til selv de mest tøvende opdagelsesrejsende - det er vores mission at vise dig, hvordan du rejser verden rundt på egen hånd. Sådan gør vi: hver Tripmates-tur starter med et pakket program af aktiviteter og som tiden går, vil vi langsomt introducere mere og mere fritid til at udforske på egen hånd. I sidste ende vil du være klar til at rejse verden rundt helt solo!  

 

  • Fede aktiviteter på episke destinationer - Selvom det er de fantastiske mennesker i gruppen, der definerer en Tripmates-rejse - så lader vi dig ikke hænge på aktivitetssiden. Begyndelsen af ​​din rejse vil være spækket med aktiviteter, der er designet til at udfordre dig, inspirerer dig og skabe et stærkere bånd i gruppen. Mod slutningen af rejsen vil du have mere fritid til selv at planlægge tingene undervejs. Vi har dog masser af forslag til ekstra aktiviteter, hvis du har brug for inspiration!

 

Alle Tripmates 18-24 eventyr

Tripmates 23 31 Nepal

TRIPMATES 23-31

Leder du efter en pause fra dit travle liv, men har du brug for mere end blot den typiske ferie? Tripmates 23-31 er designet til dig!

Træt af at koordinere kalendere med dine venner, der ikke kan rejse på samme tid eller som ikke vil opleve de samme ting som dig? Vi har dig! Tripmates 23-31 er skræddersyede små gruppeeventyr designet med dit budget og hungren efter nye oplevelser i tankerne. Få nye rejsekammerater fra hele Europa på ture fyldt med natur, eventyr og afslapning - spring de sædvanlige turiststeder over til fordel for unikke oplevelser, du aldrig vil glemme.

Hvad kan du forvente:

  • Ekstraordinære oplevelser og destinationer - Træt af kun at opleve alle de turistede steder?Med Tripmates er der tid til at fordybe dig i kulturen og naturen på de destinationer, du besøger. Rejs mindre, men oplev mere - interager med lokalbefolkningen og få dybere perspektiver på livet, uanset om du vandrer gennem Himalaya eller klatrer i de albanske alper.


  • En masse værdi for pengene - gratis rejsekammerater inkluderet! - Vores ture inkluderer masser af forskellige fede aktiviteter til en pris, der er svær at slå. Uden de fantastiske mennesker, du rejser med, ville vi ikke være i stand til at få dette til at ske. Vores Tripmates 23-31 rejser er spækket med oplevelser, der kan være for udfordrende eller dyre til at lave solo, så vi er overbeviste om, at godt selskab giver en meget bedre rejseoplevelse!


  • Udfordr dig selv og reflekter - En af nøgleelementerne i Tripmates 23-31 er at booste krop og sind, styrke dit velvære og give dig en reel pause fra fuldtidsjobbet! Tripmates er ikke bare en ferie; det er en mulighed for at udfordre dig selv, opdage nye ting og vokse som person med aktiviteter og oplevelser, der hjælper dig med at udvikle nye færdigheder, øve dig i mindfulness og finde en bedre balance i dit daglige liv.

 

Alle Tripmates 23-31 eventyr

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.