{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Sydamerika

Frivilligt arbejde i Sydamerika | KILROY
Frivilligt arbejde i Sydamerika | KILROY

Arbejd som frivillig i eksotiske Sydamerika

Uanset om du drømmer om at rejse til Sydamerika specifikt for at arbejde frivilligt eller om du vil gøre det til en del af en større rejse, så kan vi hjælpe dig. Vi samarbejder med flere forskellige lokale frivilligprojekter i Sydamerika, og du kan både arbejde med børn og unge, dyr eller natur og miljø. Du får en unik mulighed for at udvikle dig personligt og oplevelser for livet.

Frivilligt arbejde i Sydamerika er en fremragende måde at gøre en positiv forskel, imens du tilegner dig værdifuld personlig og professionel erfaring. Uanset om du drømmer om at arbejde med børn og unge mennesker, vilde dyr eller miljøet, så har vi et projekt i Sydamerika, der matcher dine drømme.

Som frivillig i Sydamerika kommer du tæt på kulturen, og får en dybere forståelse for de udfordringer, som de lokale møder hver dag. Du får en unik mulighed for, at arbejde side om side med lokalsamfundet og andre frivillige, hvor I opbygger tætte bånd og relationer, som varer resten af livet. Det er også en god idé at lære lidt spansk, på den måde kommer du endnu tættere på de lokale.

Udover de personlige og kulturelle fordele ved at være frivillig i Sydamerika, er der mange andre professionelle fordele, du kan tage med i dine overvejelser. Frivilligt arbejde kan være en god booster til dit CV, da det viser at du ansvarlig, du kan arbejde i teams og illustrerer dine kommunikationsfærdigheder, lederskabsevner og at du er en problemløser.

Hos KILROY samarbejder vi med flere lokale frivillige projekter på tværs af Sydamerika, så du har masser muligheder at vælge imellem. Uanset om du er interesseret i at arbejde med børn og unge, vilde dyr og miljø eller du drømmer om at støtte lokalsamfundet og udviklingsprojekter, kan vi hjælpe dig med at finde det projekt, som matcher dine færdigheder, interesser og mål.

Med vores hjælp får du den perfekte mulighed for at gøre en forskel og komme på dit drømmeeventyr. Skriv til os og kom i kontakt med vores rejseeksperter, så står vi klar til at hjælpe dig med at planlægge!

Book møde om frivilligt arbejde i Sydamerika!

Hvor kan du arbejde frivilligt i Sydamerika?

Hvorfor arbejde frivilligt i Sydamerika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.