{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Ecuador

Frivilligt arbejde i Ecuador | Gør en forskel som frivillig | KILROY
Frivilligt arbejde i Ecuador | Gør en forskel som frivillig | KILROY

Giv tilbage til lokalsamfundet i Ecuador

Vi har masser af forskellig typer frivilligprojekter i Ecuador, og uanset om du kan lide at arbejde med mennesker, hovedsagligt børn og unge, dyr, eller med naturprojekter, kan vi finde et frivilligt arbejde i Ecuador til dig. Giv tilbage til lokalsamfundet i Ecuador f.eks. som del af en større rundrejse. 

Du behøver ikke at kunne tale spansk, inden du tager afsted som frivillig i Ecuador. Vi anbefaler dog, at du tager et sprogkursus på i et par uger som en del af din rejse, inden du starter på frivillig projektet. På den måde får både du og din frivillig organisation mest ud af din hjælp.

Hør alt om frivilligprojekterne i Ecuador!

Hvis du er i tvivl om, hvad du bør vælge, så skal vi nok hjælpe dig med al info du har brug for. Vi hjælper dig naturligvis også med planlægningen af alt i forbindelse med dit ophold.

Hvorfor arbejde frivilligt i Ecuador med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.