{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Argentina

Frivilligt arbejde i Argentina | KILROY
Frivilligt arbejde i Argentina | KILROY

Frivilligt arbejde i Argentina

Drømmer du om at prøve kræfter med frivilligt arbejde i Argentina, og få en oplevelse for livet? Som frivillig får du følelsen af at din hjælp virkelig bliver værdsat, og du vil opleve, hvor lidt der rent faktisk skal til, at du gør en rigtig stor forskel for andre.

Som frivillig i Argentina bliver du en del af lokalsamfundet, når du hjælper unge mennesker, med at hjælpe dem selv. På vores projekter i Argentina trækker du på dine egne ressourcer og færdigheder, som du kan bruge, hvis du vil undervise børn i lokale skoler, hjælpe udfordrede børn eller være en del af udviklingsprojekter i lokalsamfundet. Alle vores samarbejdspartnere er non-profit organisationer.

Hør alt om frivilligt arbejde i Argentina!

Din hjælp vil i den grad kunne mærkes både under og efter dit ophold, og så forbedrer du oven i købet dine spanskkundskaber under dit ophold. Vores erfaring er, at frivillige, ud over at skrive uvurdérlig erfaring på CV'et, ofte også gennemgår en personlig udvikling som en del af oplevelsen.

Du behøver ikke at kunne tale spansk, inden du tager afsted som frivillig i Argentina. Vi anbefaler dog, at du tager et sprogkursus på i et par uger som en del af din rejse, inden du starter på frivillig projektet. På den måde får både du og din frivillig organisation mest ud af din hjælp.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet, eller hvis du blot vil have hjælp til at sammensætte et projekt som frivillig med din rejse til Argentina.

Hvorfor arbejde frivilligt i Argentina med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.