{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Peru

Frivilligt arbejde i Peru | Arbejd frivilligt i Sydamerika | KILROY
Frivilligt arbejde i Peru | Arbejd frivilligt i Sydamerika | KILROY

Bliv frivillig i Peru og få en oplevelse for livet

Hvis du drømmer om at arbejde frivilligt i udlandet, er Peru et rigtig godt bud. Her kan du arbejde på at forbedre hverdagen for både voksne og børn i mindre lokalsamfund omkring Cuzco.

Hør alt om frivilligt arbejde i Peru!

Du behøver ikke at kunne tale spansk, inden du tager afsted som frivillig i Peru. Vi anbefaler dog, at du tager et sprogkursus på i et par uger som en del af din rejse, inden du starter på frivillig projektet. På den måde får både du og din frivillig organisation mest ud af din hjælp.

Kombinér din rundrejse med frivilligt arbejde, og giv lidt tilbage til de lokalsamfund, du besøger undervejs på din rejse. Lad os hjælpe dig med at komme på dit livs eventyr som frivillig i Peru. 

Hvorfor arbejde frivilligt i Peru med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.