{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Trekking i Colombia

Trekking i Colombia | Lost City trek | KILROY
Trekking i Colombia | Lost City trek | KILROY

Frodig jungle og mystiske trekkingruter i Colombia

Trekking i Colombia er både magisk og mystisk på samme tid. Tag på nogle episke vandreture gennem den frodige jungle i det nordlige Colombia. Landet er stadig ikke så turistet som andre sydamerikanske lande, så du kan glæde dig til trekkingmuligheder, hvor du ikke er omringet af turister. Uanset om du har trekket mange gange tidligere eller om du er nybegynder, så kan vi arrangere den perfekte trekkingoplevelse for dig.

Book gratis møde om trekking i Colombia!

Lost City trek i det nordlige Colombia

Der er ingen tvivl om, at det mest populære trek i Colombia er trekket til The Lost City. Det er typisk et 5 til 7-dages trek, men kan også kombineres med større rundrejser i Colombia. Trekket byder på fantastisk natur, og du får vandret på en rute, der er usædvanlig smuk! Typisk trekker du i alt mellem 4-8 timer om dagen afhængig af vejrforhold og længden af ruten, du har valgt.

Hvorfor trekke i Colombia med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du trekker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.