Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Trekking i Peru | Trekking til Machu Picchu | KILROY

Trek i Peru - Følg Inkastien til Machu Picchu

Inkastien er uden tvivl det mest berømte trek i Sydamerika, og et mest berømte treks i verden. Start dit trek i Cuzco og følg inkastien på de 43 kilometers vandring, hvor du vil opleve bjerglandskab, skove, subtropisk jungle og selvfølgelig fascinerende inkaruiner. Din endestation er intet mindre end storslået: mystiske Machu Picchu og Inkariget i Peru. Og at booker mindst 5-6 måneder i forvejen. Tilladelserne til Machu Picchu bliver hurtigt udsolgt!

Book gratis møde om trekking i Peru!

Hvornår er det bedst at trekke til Machu Picchu?

Du kan trekke til Machu Picchu stort set hele året, dog ikke februar. februar er sommer i Peru, hvilket betyder meget regn i bjergene så stierne til Machu Picchu er lukket. Hvis du er i Peru i februar er det bedre at opleve Pacific Coast, strandene og junglen omkring Iquitos. Det er bedst at trekke til Machu Picchu om vinteren, fra maj til november, da temperaturen ikke svinger meget fra sommer til vinter, men man undgår regnvandet.

Er det hårdt at trekke til Machu Picchu?

Det er ikke verdens hårdeste trek, men det anbefales at du er god fysisk form. Som udgangspunkt er det godt hvis du kan løbe cirka 5 km eller træner regelmæssigt. Efter et par dages vandring vil synet af Machu Picchu, gennem solporten ved solopgang være din ultimative belønning. På trekkingturen ser du flere inkaruiner som hver har sin historie, hvilket gør de hårde stunder på ruten til mindeværdige øjeblikke.

Hvilken rute til Machu Picchu skal jeg vælge?

Turen til Machu Picchu of de smukke inkaruiner kan gå af mange forskellige ruter. Herunder kan du læse korte highlights om nogle af ruterne til Machu Picchu. For at vide mere om hver enkelt trekkingrejse, skal du læse mere under hver enkelt tur, eller kontakte os. Vores rejsekonsulenter vil med glæde fortælle dig flere detaljer og svare på alle dine spørgsmål om trekking til Machu Picchu.

Ruter til Machu Picchu

Salkantay Trek: Et typisk Salktantay Trek tager fem dage og fire nætter og er ret udfordrende, men med en fantastisk udsigt. Højdepunktet på denne rute er Nevada Salkantay som er ikonisk og det højeste punkt i de peruvianske andesbjerge 6,271 meter over havets overflade. Salkantay Trek er en af de mest populære ruter til Machu Picchu.

Lares Trek

Lares trekket er typisk 3-4 dages vandring hvor du undervejs kommer tæt forbi de lokale samfund i Andesbjergene, og du er garanteret lokale og autentiske oplevelser.

Choquequirao Trek

Dette trek er et af de længere (typisk på 11-12 dage) og også et af de hårdeste, men fedeste treks at kaste sig ud i. Choquequirao er et inka område, som er så spændende, at det kræver sit helt eget besøg. Kombineret med Machu Picchu er dette trek det mest arkæologiske og historisk spændende til dig der er klar på udfordringer og spænding.

Inca jungle Trek

Inca Jungle Trek er til dig der elsker adrenalin fordi du på denne rute bl.a. kommer ud på en 60km rute nedad og skal prøve både zip-lining og river rafting. Dette trek er meget populært blandt backpackere og andre vilde rejsende.

Vilcabamba Trek

Uden tvivl den mindst benyttede rute til Machu Picchu. På denne rute er du garanteret tre ting: stilhed, smukke kombinationer af alpine og jungle landskaber og ømme ben. Denne rute er ideel til den erfarne trekker, der bestemt ikke er bange for lange og tunge trekkingture.

Huchuy Qosco Trek

Et kort og hyggeligt trek til Huchuy Qosco (‘Lille Cusco’ i Quechua), hvilket ligger lige nord for Cuzco i Sacred Valley. Ideelt for dem der gerne vil trekke kortere eller varme lidt op inden de trekker mod Machu Picchu.

Hvorfor trekke i Peru med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du trekker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.