{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga i Portugal

yoga-pose-girls-indoors-cover
yoga-on-the-beach-sidebar

Find dit indre zen i Portugal

Forestil dig selv på en yogamåtte med udsigt til Atlanterhavet. Der er en let brise men stadig 25 grader. Du har netop sat dig klar til din morgen-session på den første dag ud af en uges yoga retreat, som du har forkælet dig selv med. Livet er ikke så ringe endda!

Yoga i Portugal er den perfekte måde at tjekke ind i kroppen så vel som mentalt, og forkæle dig selv.

Hvor kan du praktisere yoga i Portugal?

Vi kan hjælpe dig med to forskellige steder i Portugal. Du kan vælge mellem det charmerende Cascais eller i Ericeira - der også er kendt for sine fantastiske bølger til surf, hvis du ønsker at kombinere med nogle dages surfing. Du kan vælge mellem 3, 5 eller 7 nætter i en samlet pakke, og uanset hvad du vælger, vil det være en perfekt pause fra den, til tider stressende, hverdag derhjemme.

Hvem kan praktisere yoga i Portugal?

Alle der elsker forkælelse, hvor man virkelig tjekker ind hos sig selv, kan tage afsted. Yoga er for alle, også selvom du måske aldrig har prøvet det før. Der er professionelle instruktører på stedet, der er klar til at give dig den bedste oplevelse.

Klik på knappen nedenfor, hvis du er fristet (vi ved, at du er!).

Jeg vil vide mere om yoga i Portugal

Hvorfor dyrke yoga i Portugal med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder med erfarne partnere, der kvalitetstjekkes. anset hvor du rejser, kan du vide dig sikker på, at tingene er i orden og at du er i gode hænder.
Råd du kan stole på
Vores rejsekonsulenter lever og ånder for at rejse. De gør alt for at give deres bedste tips og tricks, så du får en fantastisk oplevelse.
Flere penge, mere tid
Vi har gjort forarbejdet for dig. Tag afsted med ro i sindet og undgå alle turistfælderne, så du får mest værdi for dit budget.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.