{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


14 grunde til at elske Brasilien

rio-de-janeiro-brazil-cover
Rikke Roed Laursen

Tag på sydamerikansk eventyr i Brasilien

Brasilien er et land, der er lige så fantastisk, som det er enormt. Landet har så ufattelig meget at byde på, at det kan være svært at vælge, hvad der skal prioriteres. Vi lister derfor 14 grunde til at elske Brasilien, som kan hjælpe dig i planlægningen af dit sydamerikanske eventyr.

1. Storbyerne

Hvis du gerne vil opleve en latinamerikansk storby på nært hold, bliver det ikke meget bedre end Rio de Janeiro og Sao Paulo! Rio de Janeiro er akkurakt så spektakulær og enestående som rygterne siger. Det er ikke uden grund, at byen har fået tilnavnet "Cidada Maravilhosa" - Den Vidunderlige By. Når du er i Rio, må du ikke gå glip af den ikoniske Cristo Redentor eller den fantastiske udsigt fra Sugarloaf Mountain. 

Sao Paulo er den klart største by i Sydamerika og regnes af mange som Sydamerikas svar på New York. I dette inferno af mennesker, skyskrabere, trafik og uendelige kulturoplevelser er kedsomhed ikke en mulighed!

2. Ilha Grande

Du har måske hørt om paradisøen, Ilha Grande. Denne ø er det perfekte sted, hvis du vil slappe af på idylliske strande, flyde rundt i havet og nyde fantastiske solop- og nedgange ved kysten - og hvem vil ikke det?

3. Strandene

Mere end 2000 solrige strande strækker sig langs Brasiliens kystlinje. Blandt de mest kendte strande er Copacabana og Ipanema i Rio, samt Jericoacoara i det nordlige Brasilien. Disse strande er fyldt med mennesker på den bedst tænkelige måde med strandfodbold, beachvolley og god stemning. Hvis du derimod er mere til fred og idyl, er kystlinien heldigvis dækket af skjulte perler, hvor du har stranden mere for dig selv.

4. Fodbold

Man kan næsten ikke sige Brasilien uden at tænke fodbold! Brasilien har trods alt opfostret nogen af verdens bedste spillere, og landet lever og ånder for fodbold. Du skylder næsten dig selv at spille en fodboldkamp med de lokale på stranden - og man behøver ikke være fodboldfan for at nyde den gode stemning!

5. Karneval

Det verdenskendte karneval i Rio de Janeiro behøver nok ikke den store introduktion. Vi tør dog godt påstå, at det er her, du finder verdens bedste gadefest. Hvis du gerne vil opleve karnevalet, skal du rejse til Brasilien i februar, da det afholdes 40 dage før påske. Karnevalet varer i ca. 5 dage. Du kan se vores karnevalspakker her.

6. Lyserøde delfiner

I Brasilien kan du se lyserøde delfiner! Disse delfiner, også kaldt "Boto", er de største ferskvandsdelfiner i verden og kan blive op til 2,7 meter lange og veje næsten 130 kg. Der er størst chance for at se disse flotte dyr langs Rio Negro i Amazonas.

7. Caipirinha

I Brasilien er caipirinha, hvad mojitoen er på Cuba! Du kan ikke rejse lang tid i Brasilien uden at smage på en (eller flere) caipirinhas! Denne læskende cocktail består af den brasilianske brændevin Cachaça, samt lime, sukker og is.

8. Samba

Samba er Brasiliens nationaldans, som ofte associeres med Rios karneval og den berømte sambaparade! Samba er dog ikke kun forbeholdt karneval - i Brasilien finder du nemlig utallige natklubber og barer, hvor du kan ryste kroppen til sambarytmer, uanset hvilken dag, det er i ugen. 

9. Amazonas og regnskoven

Amazonas-junglen er vedens største regnskov og et absolut must at opleve, når du er i Brasilien. Det er en helt unik oplevelse at sejle langs floden og lægge til ved de lokale landsbyer for at opleve deres fascinerende traditioner og tilværelse i regnskoven. Hvis du ikke er alt for bange for piratfisk kan du også få en utrolig oplevelse under vand og snorkle blandt tropiske fisk og lyserøde delfiner. 

10. Capoeira

Capoeira er en afrobrasiliansk dans og kampsport, hvor to personer kæmper uden at røre hinanden i en smuk og nærmest koreograferet dans. Hvis du opholder dig længe nok ved Copacabana i Rio vil du med garanti opleve en Capoeira opvisning.

11. Iguazu Falls

Iguazu Falls er et ufatteligt vandfald, som udgør næsten tre kilometer af grænsen mellem Brasilien og Argentina. De enorme mængder vand, der løber gennem Iguazu, brøler så højt, at det kan høres flere kilometer væk. Iguazu er en oplevelse, man skylder sig selv at opleve i sin levetid. 

12. Churrasco (Brasiliansk BBQ)

Churrasco er det brasilianske navn for barbecue. Hvis du er fan af et god grillmåltid, er der ikke så meget andet at sige end glæd dig!

13. Pantanal

Pantanal ligger i den sydvestlige del af Brasilien, hvor du får de absolut bedste muligheder for at opleve Sydamerikas fantastiske dyreliv. I dette sumpområde lever alligatorer, papegøjer, kaimaner, jaguarer, pumaer, aber, anacondaer og mange flere tropiske dyrearter.

14. Et perfekt udgangspunkt for resten af Sydamerika

Brasilien grænser op til de fleste andre sydamerikanske lande og fungerer derfor som det perfekte udgangspunkt for en rundrejse i hele kontinentet. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.