{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Nairobi | Backpacking i Nairobi | KILROY
Rejser til Nairobi | Backpacking i Nairobi | KILROY

Rejser til Nairobi - få Afrika ind under huden

Nairobi er en mangfoldig og spændende by, der næsten ikke er til at komme uden om i Østafrika. Nairobi er som udgangspunkt ideel til dig, der vil backpacke i Afrika og udgør den perfekte startdestination for dit Afrika-eventyr, hvor du kan vænne dig til den kenyanske livsstil. Her finder du både skyskrabere midt i centrum, vestlige barer og klubber og eksotiske restauranter.

Skriv til os og hør mere!

Nairobi National Park

Kenya og resten af Østafrika er kendt for de fantastiske safarimuligheder, og allerede lige uden for Nairobi kan du finde flere interessante steder med vilde dyr. I Nairobi National Park finder du alle de store afrikanske dyr, bortset fra elefanter. Tager du lidt længere væk fra Nairobi kan du finde den ægte vare på savannerne. 25 km uden for byen ved Ngong Hills kan du få et godt overblik over området og se Nairobis skyline i det fjerne. Kigger du den anden vej er der også en flot udsigt ud over kanten på Rift Valley.

Den kenyanske historie og kultur

Interesserer du dig for kolonitiden i Kenya, kan det anbefales at besøge både Kenya National Museum og Karen Blixen Museet, som er et must for alle danske rejsende. Er du mere interesseret i den traditionelle kultur, så skal du et smut til Bomas of Kenya, hvor man kan se forskellige traditionelle danse og ritualer udført som det foregik før i tiden og stadig foregår nogle steder i landet.

Nairobis lokalkolorit

Bliver du træt af det pulserende liv i centrum af Nairobi, så slå et smut omkring nogle af forstæderne, hvor der kan være ganske hyggeligt. Lokalbefolkningen er afslappet og venlig, og finder du en lokal bar, så falder du nemt i snak med de lokale, som måske kunne finde på at udfordre dig i bordfodbold eller et slag pool. Er du sulten, så skal du gå efter "Nyama Choma", dvs. grillet ged a la Nairobi, som er en lækker lokal spise.

Videre fra Nairobi

Nairobi er det perfekte udgangspunkt for din videre rejse i Kenya, Tanzania og måske resten af det afrikanske kontinent. Er du til svimlende højder, så ligger Mount Kenya og Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro ikke langt fra Nairobi, og det er muligt at bestige dem begge.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.