{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Cape Town | Rejser til Sydafrika | KILROY
Rejser til Cape Town | Rejser til Sydafrika | KILROY

Rejser til Cape Town - Afrikas smukke spids

Cape Towns beliggenhed ved det utroligt smukke Table Mountain og ved Kap Det Gode Håb, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean, er i en klasse for sig. Naturen omkring Cape Town erganske enkelt fantastisk, og så er byen både en livlig og moderne, som også indeholder de interessante 'townships' - en kontrast til det moderne og skinnende centrum. I kæmpebyen Cape Towns centrum finder man masser af trendy restauranter og barer side om side med imponerende skyskrabere og modebutikker, og byens havnefront byder på hyggelig stemning, gode restauranter og live jazz.

Skriv til os og hør mere!

Robben Island

Cape Towns beliggenhed i sydspidsen af Afrika gør, at havnen her er en af de vigtigste i hele Afrika. Herfra kan man med færge komme ud og se Robben Island, og få et fantastisk indblik i landets dramatiske fortid. Det var i et fængsel på denne ø, at Nelson Mandela sad fængslet i 27 år gennem en stor del af Sydafrikas apartheidregime. Man kan komme på yderst interessante guidede rundvisninger, der foretages af tidligere fanger.

Table Mountain

Et andet must er det fantastiske bjerg Table Mountain. Dette betagende bjerg udgør en passende dagsudflugt fra Cape Town, hvis man har lyst til at give sig i kast med at vandre på de anmærkede stier der findes på bjerget. Ellers kan man nøjes med turen i svævebane op til bjerget. Udsigten fra toppen af bjerget er uforglemmelig.

Den dramatiske kyst

Har du ikke fået nok af vilde udsigter over klippekyster og brusende bølger, kan en køretur på den berømte kyststrækning Chapmans Peak Drive anbefales - det er en af de smukkeste kystveje i verden. Glem ikke at lægge vejen helt ud forbi selve Cape Point, Afrikas sydligste punkt og hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean. På vejen ud mod dette smukke sted bør du gøre holdt ved Boulders Beach, der er fyldt med pingviner året rundt.

Unikke townships
Cape Town er ikke blot smukke facader og flotte udsigter. Udkanterne er også "berømt og berygtet" for sine mange townships, en slags slumkvarterer, der i stor grad fungerer på sine egne betingelser og med et lokalt styre. Man kan komme på guidet rundtur i fx Khayelitha-township'en, hvilket giver et godt indblik i en anden side af Cape Town og Sydafrika.
Mange townships er i udvikling, og du har også mulighed for gennem frivilligt arbejde, at hjælpe børn og unge fra disse townships mod en bedre fremtid. Du kan hjælpe med at gøre en KÆMPE forskel.

Frivilligt arbejde med hajer

Det ultimative adrenalin kick er de populære haj-dyk, man kan foretage i havet ud for byen. Dette kan du prøve som turist, men du kan også arbejde frivilligt med hvidhajer, hvor du lærer om deres natur, biologi og andre arter i havet ud for Cape Town fra marine biologer tilknyttet projektet, som hjælper, supporterer og sørger for at du får det bedste ud af dit ophold og denne helt unikke oplevelse.

Vin, vin og mere vin

Andre steder lidt uden for selve Cape Town finder man flere gode vindyrkningsområder. Sydafrika er generelt kendt for fantastiske og meget billige vine. Man kan også tage på ture til vingårde og smage vine - bare husk at chaufføren skal holde sig ædru!

Aktiv i Cape Town

Området omkring Cape Town byder på virkelig gode surfstrande, så har man ikke et med sig er det bare med at leje et surfboard og eventuelt en instruktør for en dag eller to. Du kan også kommer på fitnessophold i Cape Town. Med en fitnesspakke får du en uges aktiv træning, mens du samtidig kan nyde de mange oplevelser, som Cape Town byder på. Så kan du få energi gennem træningen om morgenen, og tag på eventyr om eftermiddagen.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.