Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Johannesburg | Safari Johannesburg | KILROY

Rejser til Johannesburg - Sydafrikas sjæl

Kæmpebyen Johannesburg er centrum for Afrikas guld- og diamanthandel og rangerer blandt verdens 40 største metropoler. Som i så mange andre storbyer er det et sted, hvor belastede og farverige kvarterer, moderne arkitektur, ekstremt rige og ufatteligt fattige mennesker smelter sammen i et virvar af storbystemninger og kaotiske gadebilleder. Byen kan måske forekomme overvældende og lidt for udfordrende for førstegangsbesøgende, men med lidt tålmodighed og eventyrlyst kommer man langsomt til at lære byens mange facetter at kende og sætte pris på den. Og man opdager, at Johannesburg på mange måder er Sydafrikas sjæl, repræsenterende landet på godt og ondt. De fleste rejsende holder sig til de nordlige forstæder, der fremstår som en slags små landsbyer med hver sit særlige præg.

Skriv til os og hør mere!

Johannesburg - kultur og natur

Søger man kulturelle oplevelser er Johannesburg er også rig på klubber og kunstgallerier! Også The Market Theatre er et absolut must. Her kan man opleve stor, lokal teaterkunst. Glem ikke naturen og dyrelivet, der er storslået blot en kort køretur fra Johannesburg. Besøg Lion Park, der er et fremragende alternativ til de længerevarende safarier, for dem der ikke har tid til det. Overalt i Johannesburg kan man arrangere ture til denne park, hvor man kan se de sjældne hvide løver, giraffer og en række andre af savannens dyr. Hovedattraktionen er for mange de små løveunger, som smelter hjertet på de fleste. Det er også muligt at arbejde frivilligt her, hvis rejsen skal bruges på at gøre en forskel. Er tid ikke et problem, er der selvfølgelig også mulighed for at tage på en længere udflugt fra J'burg, som byen kaldes i daglig tale. Mange safariture har udgangspunkt her, bl.a. til Sydafrikas største og mest berømte nationalpark, Krüger.

Soweto og andre townships

En af de største oplevelser i Johannesburg og Sydafrika generelt venter i bydelen Soweto, som er en af de mange såkaldte townships, Sydafrika er kendt for. En udflugt til Soweto er en indtryksrig oplevelse. På vejen hertil bevæger man sig fra de velstående dele af Johannesburg til de fattigere, og i selve Soweto får man et indblik i livet i en township og de barske forhold og udfordringer, en stor del af den sydafrikanske befolkning står overfor hver dag. Soweto er den township, Nelson Mandela voksede op i og der findes flere gode museer her, bl.a. et der er indrettet i Nelson Mandelas tidligere hjem. I selve Johannesburg anbefaler vi The Apartheid Museum og Museum Africa.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.