Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Krüger National Park

Safari i Krüger National Park | KILROY
Safari i Krüger National Park | KILROY

Rejser til Krüger - Sublim safari

Selv hårdkogte bymennesker vil falde i svime over naturen og elske safari-eventyret i Sydafrikas berømte Krüger National Park. Her er elefanter, giraffer, flodheste og alle savannens andre dyr i hobetal. Det er magisk! Overnatter du, vil du om natten måske høre løvens brøl. Det føles som om, det kommer lige ude fra den anden side af teltet, selvom den brølende løve sandsynligvis har befundet sig en kilometer borte. Savannens lyde er en helt speciel oplevelse man aldrig glemmer. Ikke mindst alle dem man hører om natten, mens man ligger i sit telt og fordøjer dagens oplevelser!

Skriv til os og hør mere!

Når kameraet går amok

I Sydafrikas Krüger National Park kan man spotte alle savannens dyr næsten fra det øjeblik, du sætter dine ben her: impalaer, zebraer, giraffer, elefanter, løver … listen er endeløs. Dit memorycard på dit kamera fyldes op i løbet af ingen tid og snart ønsker du dig en endnu bedre linse, for her er så mange imponerende dyreoplevelser ud over det sædvanlige.

Eftermiddagens idyl, nattens drama - Krüger nationalpark

Eftermiddagens hede bringer mange af savannens dyr til de forskellige drikkesteder ved søer og vandpytter. Aber, vildsvin og mange flere hænger ud ved vandhullerne og fordufter kun, når der for eksempel kommer en elefant traskende mens den blafrer med ørerne. Når natten kommer, forandrer området sig til en dramatisk scene og den nattesafari mange har ventet på, kan begynde. En guide sidder på fronten af en jeep, lysende frem for sig med en lygte, og pludselig ser man de glødende øjne på de mange dyr omkring én. De er over det hele, og din krop dirrer af spænding. Var det en gepard oppe i træet?

Safari i Krüger: I lejet bil eller på oplevelsestur

Krüger kan opleves på to måder: Man kan leje en bil – du kan booke den hjemmefra gennem os - og kaste sig ud i eventyret på egen hånd. Det kræver dog en del forberedelse, men er bestemt anstrengelserne værd. Der er fire timers kørsel fra Johannesburg (den nærmeste større by) til Krüger, så man skal selvsagt sætte mindst et par dage af til eventyret. I den forbindelse får man brug for et sted at overnatte, og der findes campingarealer med telte og hytter flere steder i parken. Udenfor parken findes et større udvalg af forskellige overnatningsmuligheder. Det største problem ved at udforske Krüger på egen hånd er, at man med garanti ikke kommer til at få helt de samme dyreoplevelser, som man får på en oplevelsestur med en lokalkendt guide. Derfor kan sådan en tur varmt anbefales. Guiderne på disse ture kender området til perfektion og kan fortælle dig alt om naturen og dyrene. De ved præcis hvor og hvornår man skal lede efter de forskellige dyr. En anden stor fordel er, at overnatning og mad er inkluderet i prisen hos os, så du ikke skal bruge tid og kræfter på at finde ud af det.

Vil du prøve noget helt andet og mere omfattende, så overvej en 7-dages tur der både går til Krüger, Victoria Falls i Zimbabwe og til Botswana. Eller tag på en fantastiske tur gennem Krüger og Swaziland og igennem det fantastiske land Mozambique. Der har dykkerentusiaster også mulighed for at dykke ved St. Lucia Wetland.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.