{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Phnom Penh | Backpacking i Cambodia | KILROY
Rejser til Phnom Penh | Backpacking i Cambodia | KILROY

Rejser til Phnom Penh - Asiens perle

Phnom Penh er en by der er helt sin egen, helt uden sin lige. Cambodias hovedstad er en historisk perle fyldt med fascinerende Buddha statuer, røgelsesfyldte templer, markeder og spraglede, sydende gader, smukt placeret hvor floderne Bassac, Mekong og Tonle Sap mødes. Phnom Penh er på samme tid rig på historisk storhed og moderne udvikling. Byen er Cambodias klart største og vigtigste by, både hvad angår økonomi, historie, politik og kultur.

Skriv til os og hør mere! 

 

Phnom Penhs templer og pagoder

 

Er du vild med templer og interesseret i de buddhistiske skikke og udtryk, så er Phnom Penh den perfekte destination for dig. Phnom Penh er fuld af smukke, røgelsesfyldte templer og prægtige pagoder. Templerne i Cambodia hedder "Wat", og blandt de mest interessante er Wat Moha Montrei og Wat Phnom. Også Wat Ounalom er et besøg værd – her har landets buddhistiske patriark nemlig sin residens.

 

Khmerernes kultur

 

For et indblik i Khmer-æraen og kulturen bør man besøge The National Museum of Cambodia, hvor de allerbedste eksempler på landets Khmer-skulpturer opbevares. Er du tosset med slags kulturelle oplevelser, kan det anbefales også at se Silver Pagoda på Samdech Sothearos Boulevard. Her er gulvet dækket af ægte sølv! Og ikke nok med det - Buddha statuerne her er virkelig noget særligt, lavet af guld og dækket af tusindvis af diamanter!

 

Killing Fields

 

Under Khmer Rouge-folkemordene i sidste halvdel af 1970'erne brugte man de siden hen så berømte Killing Fields uden for Phnom Penh som massegravplads for alle de døde. Selv om det er på en brutal baggrund, er dette sted absolut et besøg værd. Tag også et kig på den store hvide stupa, hvor man bl.a. finder en række kranier fra de døde.

 

Rickshaws og markeder i Phnom Penh

 

Phnom Penh er en ægte asiatisk storby med masser af gadeboder, mennesker og rickshaws i gadebillederne. I byens hjerte finder man både det livlige og spændende marked Phsar Thom Thmei og det storslåede Royal Palace. Når du skal udforske byen, kan det klart anbefales at gøre det ombord på en rickshaw, en lokal cykeltaxi som her kaldes ”cyclos”. Også den motoriserede udgave af rickshaws, tuk-tuk, finder du rigtig mange af i Phnom Penh.

 

Rejseråd om Phnom Penh

 

Besøg Phnom Penh i slutningen af januar eller begyndelsen af februar, når man fejrer det kinesiske nytår. I denne anledning fyldes gaderne af festlige drage-dansere og himlen af forrygende fyrværkeri.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.