{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Filippinerne

Oplev den smukke natur når du rejser til Filippinerne
Tag på snorkel- eller dykkertur på din rejse til Filippinerne

Rejser til Filippinerne - det ultimative tropeparadis

Filippinerne er enhver backpackers drøm og et sandt ø-paradis. Krystalklart badevand og vanvittigt smukke strande, der inviterer til dykning sammen med de store stimer af farverige fisk, som forsøger at overgå hinanden i skønhed og farver. Et utal af små spændende øer, vilde vulkaner, fascinerende jungle, kulturelle storbyer som Cebu og Manila. Filippinerne har det hele!

Skriv til os og hør mere! 

Filippinernes fantastiske øer

En rejse til Filippinernes usædvanlige øhav, bestående af mere end 7000 øer, er ensbetydende med alt hvad hjertet begærer af tropiske fornøjelser. Og selvfølgelig er hver eneste ø, du kommer til at sætte dine fødder på rig på smukke sandstrande.  Vi kan blandt andet anbefale El Nido, Cebu Island og Boracay Island. Filippinerne er også et dykkerparadis for både begyndere og øvede.

Filippinernes seværdigheder

Filippinerne er et fantastisk rejsemål i sig selv, men passer også glimrende ind i en større jordomrejse eller backpackingrejse i Asien. Filippinerne er især kendt for deres gæstfrihed, åbenhed og varme. De fleste taler rigtig godt engelsk, så der er få ’lost in translation’-øjeblikke, og det er ikke usandsynligt at du bliver inviteret med til lokale arrangementer, og så er det altså bare om at få de autentiske oplevelser med. Når du rejser til Filippinerne, kan du være sikker på at få rigtig god mad, masser af gode og billige overnatningsmuligheder, shopping og wellness, og et (i langt de fleste tilfælde) velfungerende transportsystem.

Vejret i Filippinerne

Når man kigger på vejret i Filippinerne, er det svært at blive i dårligt humør. Her er der en gennemsnitstemperatur på 27 grader året rundt, og med masser af sol og varme er der glimrende muligheder for at anskaffe sig en flot tan!

Rejser til Manila og ø-hop mellem vulkaner

Hovedstaden Manila er et helt specielt kulturelt møde med stor vestlig påvirkning fra Spanien og senere USA, og du vil sikkert blive overrasket over, at her er mindre af den sædvanlige asiatiske kultur, som du kender fra f.eks. Thailand. 

Får du nok af Manilas kaotiske storbyvanvid kan du rejse til øen Cebu, en mindre og mere indbydende ø med gode muligheder for at rejse videre rundt til de forskellige øer. En god mulighed er ø-hop, hvor du bor på en båd og sejler rundt i de smukke have omkring Filippinerne. Mange af disse øer er vulkanøer og derfor bjergrige og samtidig frodige. Mange steder klæber den grønne regnskov sig til bjergsiderne, med vandfald strømmende ned flere steder, og det hele er meget, meget smukt.

Af landets 37 vulkaner er 18 aktive, med Mount Mayon som den mest livlige. Du kan bestige flere af disse vulkaner og nyde synet af de fortryllende smukke krater-søer, der gemmer sig ved dem. Når du rejser til Filippinerne kan du f.eks. udforske Lake Taal, landets dybeste sø, ved vulkanen af samme navn.

Oplev Bohol og Chocolate Hills i Filippinerne

Fra Cebu Island bør du rejse videre til øen Bohol for at se de mere end 200 såkaldte Chocolate Hills, der præger denne ø. Det er virkelig et særpræget og uforglemmeligt syn. Her lever også de underlige flagermus-lignende, tarciers - et sjovt lille dyr der sidder i træerne og spiser frugter. Nu du er her på øen, kan du passende fordrive tiden et par dage med et cruise på den flotte flod Lobok.

Fede oplevelser i Filippinerne

Når du tænker på filippinerne, tænker du formentlig på smukke sandstrande og frodige jungler. Det er heller ikke forkert, men Filippinerne er kæmpe land, og med kæmpe lande følger som ofte mange muligheder for spektakulære oplevelser. Her får du et par gode tips til aktiviteter, du kan bruge din tid på, når du rejser til Filippinerne.

  • Arbejd frivilligt i Filippinerne. Der er masser af forskellige frivilligprojekter, du kan kaste dig ud i. Du kan f.eks. arbejde frivilligt med børn på en skole eller i en børnehave, du kan arbejde frivilligt med marinekonservering på et vildt fedt havprojekt eller du kan hjælpe med at genopbygge bygninger, der har vigtig indflydelse på den lokale infrastruktur. 
  • Tag på rundrejse med andre i en gruppe. Det er en oplagt mulighed for at opleve alt det bedste i Filippinerne sammen med andre unge backpackere. Hvis du ikke kan overskue at planlægge hele din rejse selv, kan du vælge at rejse sammen med andre unge enten som en del af din rejse eller på hele din rundrejse i Filippinerne.
  • Lær at dykke. Endnu en oplagt aktivitet i et af de bedste dykkerlande i verden. Uanset om du er nybegynder eller allerede har et dykkercertifikat, kan du finpudse dine dykkerskills, når du dykker i Filippinerne. Vi samarbejder med de bedste lokale dykkercentre, og det er din garanti for, at du får en god oplevelse under havets overflade. 
  • Trekking i Filippinerne. Brug noget af dine rejse sammen med andre eventyrer, når du udforsker de smukke, frodige jungler som Filippinerne byder på. 

Et godt råd fra os når du rejser til Filippinerne!

Husk at have lidt ekstra kontanter på dig når du flyver fra Manila lufthavn. Der opkræves et fee på cirka 750 pesos, når du forlader landet og du kan ikke betale med kort. Amerikanske dollars kan også benyttes.

Steder du bør se i Filippinerne

Filippinerne består af mere end 7.000 øer, og hvis vi skal vælge et par stykker, du absolut bør besøge, så er Cebu, Dumaguete, El Nido, Palawan og Boracay værd at at slå et smut forbi når du rejser til Filippinerne. Derudover er både Manila og den nordlige del af øen Luzon oplagt at udforske.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.