{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dumaguete i Filippinerne | Rejser til Duemagete | KILROY
Dumaguete i Filippinerne | Rejser til Duemagete | KILROY

Rejser til Dumaguete - byen med de søde mennesker

En rejse til Dumaguete er langt mere end blot et stop-over inden turen går videre til dykkerspots og smukke øer. Byen er fyldt med liv, kultur og hyggelig stemning – OG man behøver slet ikke rejse fra Dumaguete til en af de mange små bountyagtige øer for at finde krystalblåt vand. Byen er livlig og ungdommelig, hvilket i høj grad skyldes byens universiteter, der tilføjer en frisk atmosfære og en spændende ungdomskultur.

Skriv til os og hør mere! 

Negros Island

Dumaguete er en større by på øen Negros Island i Filippinerne. Dumaguete bliver ofte omtalt som universitetsbyen på grund af de fire universiteter og et par colleges der ligger i byen. Faktisk ligger det første amerikanske universitet i Asien i Dumaguete, så du møder en masse studerende og et fedt ungdomsmiljø. Derudover er byen fyldt med rejsende fra alle verdens hjørner, primært på grund af øernes mange fede aktiviteter og nem adgang til Cebu Island. Dumaguete kaldes ofte 'byen med de rare lokale', og det er med god grund. Lokalbefolkningen er nemlig enormt venlig og så er byen også perfekt til en ægte omgang chillaxing på din rejse.

Hvad skal jeg opleve i Dumaguete?

Når du er i Dumaguete, er det næsten et must at tage en gåtur på Rizal Boulevard. Boulevarden ved vandet er det perfekte sted at snuse til livsstilen og stemningen i Dumaguete. Se de lokale nyde deres frokost i det gode vejr og tag til det berømte Siliman University på boulevarden. Universitetets campus er i sig selv en stor oplevelse med den flotte arkitektur, biblioteket og det gamle museum.
Leder du derimod efter en oplevelse, der rigtig lader dig synke ned i den lokale kultur og livsstil og komme helt tæt på naturen, så kan du arbejde frivilligt i Dumaguete.

Dykning i Dumaguete

Ligesom mange andre steder i Filippinerne, er der mulighed for at dykke i Dumaguete. Kun 15 km syd for Dumaguete, i byen Dauin, finder du de bedste dykkerspots. Hvis du ikke er til dykning, kan du også opleve en af de smukke øer i Sumilon, Apo og Siquijor, der giver perfekt anledning til at koble helt fra og nyde en fridag eller to.

Hvordan rejser man til Dumaguete?

Du kan flyve til Dumaguete fra Manila, men et andet og utrolig smukt alternativ er at tage med færge fra enten Cebu City, Manila eller Dapitan. Det er selvfølgelig en lidt mere tidskrævende måde at rejse på, men det er bestemt sjovere og en fed mulighed for at komme på en sejltur i det filippinske øhav – og det er altså en noget af en oplevelse i sig selv!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.