{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til El Nido | KILROY
Rejser til El Nido | KILROY

Rejser til El Nido – Uspoleret og uimodståelig

El Nido i Palawan-provinsen i Filippinerne er en populær turistdestination, og det er med god grund. Vilde dykkerspots, endeløse hvide strande, smukke kløfter, grotter og vandfald er blandt de ting, der venter dig. Altsammen omringet af krystalklart vand, som inviterer dig til en dukkert. 

Skriv til os og hør mere!

Strande i The Beach

Hvis du har set filmen "The Beach", så husker du også de smukke strande i filmen. Forfatteren Alex Farland fik faktisk sin inspiration fra El Nido, eftersom han boede her, men af kreative årsager valgte han at basere filmen i Thailand. Vi forstår godt hvorfor han var så inspireret. El Nido er ikke bare en lækker strand, det er et helt ubeskriveligt smukt sted. Du ser fuldstændig vanvittige steder, som du ikke troede fandtes i virkeligheden. El Nido er uden tvivl et af de mest magiske steder på jorden.

Ø-hop i El Nido

El Nido betyder 'reden', hvilket refererer til de fugle, der bor i deres reder i grotterne på El Nidos øer. Disse fuglereder er rent faktisk dyre specialiteter, som spises mange steder over hele Asien. Byen El Nido er ikke videre spændende, selvom der er sket meget de sidste par år. Men det er også de færreste rejsende, der kommer til El Nido for at opleve byen. Langt de fleste kommer for at opleve de 45 øer og limefarvede klipper, der omringer El Nido. Her er du nødt til at tage på ø-hop!

Oplevelser i El Nido

Ud fra ovenstående beskrivelse, er det vist ikke nogen hemmelighed at de fleste aktiviteter i El Nido foregår i, på eller under vandet. Du kan sejle i kajak og udforske øerne og bountystrandene i dit eget tempo, eller tage dit snorkeludstyr med og kigge på livet under vandet - heriblandt de mere end 800 fiskearter. Hvis du leder efter adventure i El Nido, kan du klatre på klipper eller trekke på den vestlige side af øen. Her er smukke kløfter og klipper, og du kan tage med på guidede trekkingture til toppen, hvorfor du får den vildeste udsigt.

En tur til Nacpan og Calitang Beach er også et must, når du er i El Nido. Tvillingestrandene ligger cirka 1-1,5 time nord for El Nido, og du kan komme dertil enten med en motorcykel eller ved at leje en tricycle og en chauffør. Disse to strande ligner noget, der er skabt i Photoshop. Tag din egen mad med og hold picnic på stranden, der er nemlig ingen butikker eller caféer lige i nærheden.

Hvordan kommer man til El Nido?

Den nemmeste måde at komme til El Nido på, er ved at flyve direkte fra Manila til El Nido. Den billigste måde er dog via Puerto Princesa i det centrale Palawan. Busturen fra lufthavnen i Puerto Princesa tager mellem 5 og 6 timer, og du kan vælge mellem de billige busser og mere komfortable busser med air-condition.

Vores bedste rejseråd

Der er ingen hæveautomater i El Nido, så husk nok kontanter og brug dit kort så ofte du kan, f.eks. når du skal betale for mad eller overnatning. Hold øje med "Enjoy El Nido" bladet, som indeholder månedlige tilbud og rabatter på ture, overnatning og aktiviteter i El Nido.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.