{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Indien | Flybilletter til Delhi | KILROY
Rejser til Indien | Flybilletter til Delhi | KILROY

Rejser til Delhi - Det glade vanvid

Menneskerne, lugtene, dyrene og lydene i Delhi vil efterlade dig og dine sanser i fascination og forundring. Og så snart du er kommet dig over de store kulturelle forskelle, vi du for alvor sætte pris på denne vanvittige by med 17 millioner indbyggere. Så snart du træder ud af lufthavnen i Delhi, vil du opdage hvor forskelligt alt er i forhold til hjemme i Danmark. For det første er der mennesker OVERALT, og for det andet føles det som om der er lige så meget støv i luften som på jorden. Det står aldrig stille i Delhi, men her er spændende, eksotisk, farverigt, fascinerende og dragende!

Skriv til os og hør mere!

Trafikken i Delhi

Turen fra lufthavnen og ind til centrum - eller der hvor dit hotel måtte ligge - vil højst sandsynligt byde på en del af de scenarier og oplevelser i trafikken, du vil støde på igen og igen. Det bedste råd er, at finde en taxa - de er rørende billige - og glæd dig i første omgang over, at chaufføren taler engelsk - det gør de fleste indere takket være Indiens fortid som engelsk koloni. Trafikken i Delhi og det meste af Indien følger sine helt egne regler og er mildest talt kaotisk og nærmest anarkistisk – og både underholdende og nervepirrende! Her er (selvfølgelig) også både (hellige) køer, geder og hunde på vejbanen, og der dyttes og båttes fra alle sider til den store guldmedalje.

New Delhis centrum

Den centrale del af New Delhi er virkelig smuk, men det er samtidig bemærkelsesværdigt hvor enormt store forskelle, der er mellem kvartererne lige uden for centrum. Du bør se det store, imponerende Parliament House, der er omgivet af flotte parker, og også The Royal Palace er et kig værd. For enden af Ceremonial Avenue ligger Arch of Triumph, der også er et besøg værd.

Old Delhi

Også i Old Delhi, der på det lokale hindi hedder Shahjahanabad, finder man flere interessante seværdigheder. Byen er omgivet af mure til alle sider og minder på mange måder om en by fra tidernes morgen, en by i byen med et virvar af labyrintiske gader. Her møder man det mystiske Indien, man ofte oplever i film og fortællinger. Gå på opdagelse i de snævre gader med små fascinerende butikker og glæd dig over synet af bygningsværker som Delhi Fort.

Delhis templer

Du finder imponerende bygningsværker overalt i Delhi, og især templerne fremstår som noget af det mest storslåede og uforglemmelige. I The Lotus Temple er der daglige ceremonier, en oplevelse du ikke må snyde sig selv for, og lidt syd for Delhi finder man Qutub Minar, hvor Indiens første moske og verdens højeste murstens-minaret (72 meter høj) ligger. Det bringer held, hvis man går rundt om den med ryggen til – og husk i øvrigt altid at have langærmet bluse og lange bukser på, da du ellers ikke må komme inden for i templerne. Til gengæld skal du tage skoene af!

Rundt i Delhi

Det er nemt, billigt og en stor oplevelse af bevæge sig rundt i Delhi. Her er taxier, rickshaws og trehjulede tuk-tuk'er alle vegne, og de forskellige chauffører er mere end villige til at tage dig rundt til de forskellige dele af byen. Ikke mindst til en masse butikker der sælger smykker, silke-produkter og souvenirs - de har nemlig som regel en aftale med butiksindehaveren om at de får et lille honorar for hver gang, de bringer en turist hen til deres butik. Om ikke andet er det en oplevelse i sig selv, at køre rundt i byen på denne måde.

Give Delhi lidt tid til at "synke ind" - i første omgang er byen måske for voldsom og vanvittig, men efter lidt tid vil du værdsætte den. Og husk selvfølgelig at besøge nabobyen Agra med verdensberømte Taj Mahal - et syn for guder!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.