Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Bali | Backpacking på Bali | KILROY

Rejser til Bali - B for Bali, B for bounty

Bali er og bliver en fantastisk ø, også på trods af øens efterhånden meget store popularitet - hvis man leder bare en lille smule, kan man stadig finde sin egen hemmelige strand. Der er skønt vejr, og du kan opleve vulkaner, eksotiske rismarker, fede dykkerspots, surfing og yoga, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende befolkning. For virkelig at nå ind under huden på Bali og balineserne, bør du bruge i hvert fald et par uger her – til gengæld er her minder nok til et helt liv.

Skriv til os og hør mere!

Den største by på Bali - Kuta

Rejser til Bali er lig med et besøg i Balis største by, Kuta, der først og fremmest er ankomststedet på øen. Det er et sted med mange muligheder, men med mindre du virkelig elsker turistede cafeer og restauranter, souvenirbutikker og ivrige gadesælgere, så skynd dig hellere videre til øens mange andre fantastiske oplevelser og natur. Husk også at Bali rummer en fantastisk hindukultur med enestående ceremonier og templer, hvilket gør øen kulturelt meget anderledes end resten af Indonesien, som er overvejende muslimsk.

Strandene på Bali - nok til et helt liv

Mere end noget andet, trods denne fascinerende kultur, kommer de fleste dog nok for de mange vidunderlige strande, når de rejser til Bali. Her er så mange forskellige at man kan have svært ved at vælge. Vi foreslår Kuta-Legian-Seminyak, der er et stræk med flere lange sandstrande med heftige bølger, som kan anbefales til surfere! Nusa Dua har gyldent sand, færre mennesker og en roligere atmosfære – dog med mange eksklusive hoteller. Lovina Beach ligger på nordkysten og har sort, vulkansk sand og kun få turister. Perfekt til afslapning, dykning, snorkling - og samtidig et super godt sted at spotte delfiner på din rejse til Bali. Sanur er omgivet af smukke koralrev, og har mange hyggelige strandhoteller, restauranter og butikker. Det er kun muligt at svømme her ved højvande pga. de massive klipper, der findes i området. Jimbaran Beach er en rolig, men fremragende strand, perfekt til at sejle og svømme.

Uanset hvor du vælger at rejse hen, kan vi anbefale dig at sidde direkte på stranden og nyde en perfekt seafood-middag, mens solen går ned i horisonten bag havet.

Gode aktiviteter når du rejser til Bali

En rejse til Bali byder på fascinerende dykkeroplevelser under havets overflader, ligesom du kan hoppe på surfbrættet og styre Balis bølger med stil, men øen tilbyder mange andre aktiviteter, hvis du godt kan lide at være aktiv. Der er rig mulighed for et komme i tip-top form, både mentalt og fysisk enten med et lækkert velværende yogaophold eller ved at tage på fitness bootcamp.

Maden på Bali - gastronomiske glæder

Maden er et univers i sig selv, og der er lang en række balinesiske specialiteter - du må ikke snyde dig selv for et par af vores yndlingsretter: Saté, Babi guling, Nasi Goreng og Mie Goreng. Det smager himmelsk - og husk at drikke den lokale øl Bintang til.

Shopping på Bali

Der er ingen ende på shoppingmulighederne på Bali. De mange markeder taler for sig selv - her kan du finde tekstiler, guld og sølv, elektronikdimser og alt muligt andet. Hver landsby på Bali har sine helt egne specialiteter, men især gadeshoppingen i Ubud er noget specielt. Byen er verdensberømt for sin samling af butikker med træskulpturer og lokalt produceret kunst. Beslutter du dig for at rejse til Bali, så husk lidt ekstra plads i bagagen på hjemrejsen!

Backpacking på Bali

Det er nemt at backpacke, når du rejser til Bali. Uanset hvor du vælger at starte, og hvor du gerne vil rejse hen, så er backpacking på Bali en klassisk rejseform og en sikker vinder. Der er masser af hostels, masser af barer, masser af adventuremuligheder og så er det nemt at komme rundt på øen.   

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.