Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Rejser til Japan | Backpacking i Japan | KILROY
Rejser til Japan | Backpacking i Japan | KILROY

Rejser til Japan - Fjernøstens favorit

En rejse til Japan er en rejse til et land og en kultur med kolossal storhed, historie og skønhed. Seværdighederne i Japan er ikke få, og her vil du blive forbløffet af kirsebærtræernes pragt, kejserpaladserne, de varme bade, de smukke haver, sushien, sumobryderne og den skønne japanske natur.

Skriv til os og hør mere!

Tokyos unikke karakter

For langt de fleste er Tokyo det første indtryk på en rejse til Japan. Som besøgende kan du forsvinde helt i det daglige kaos af millioner af mennesker, der i en konstant strøm flyder forbi hinanden på metrostationer og gader, i det evige virvar af neon og blinkende butiksfacader. 

Denne fascinerende by har masser af unikke og hyggelige kvarterer, og Tokyo rummer desuden masser af lokale overraskelser og oaser, hvis man giver sig tid til at udforske byen under overfladen. Fisk, sumo og japanske templer.

Når du rejser til Japan skal du naturligvis smage den vidunderlige sushi, se det imponerende fiskemarked Tsukiji, der i øvrigt er verdens største, og så er du nødt til at opleve en typisk omgang japansk sumobrydning, mens du er i Tokyo. Herefter kan du så tage videre til eksempelvis Nikko, der er Japans tempel-hovedstad, og ligger et par timer nord for Tokyo - fyldt med både buddhistiske templer og shinto-templer.

Hakone: Varme bade og Mount Fuji

Det er næsten umuligt at rejse til Japan uden at stifte bekendtskab med et af de utallige varme bade. De hedder Onsen, og udgør et uundværligt fristed for mange japanere - og det forstår man, når man som rejsende tilbringer tid i det varme, velsignende vand. Prøv f.eks. Badene i Hakone, der ligger små 100 km. fra Tokyo. 

Fra Hakone kan man også nyde den smukke udsigt til det nærliggende Mt. Fuji, der med sin højde på 3.776 meter er Japans højeste og mest berømte bjerg.

Kyoto, Japans gamle hovedstad

Kyoto er Japans gamle hovedstad. Byen er spækket med overdådige templer omgivet af skønne haver i typisk og traditionel japansk stil. I Kyoto får du stemningen af det traditionelle Japan ind under huden. Her ser du også masser af geishaer og maikoer, dvs. japanske kvinder og piger i traditionelle dragter og kjoler.

Himeji

På rejsen mellem Tokyo og Kyoto (ca. tre timer med det imponerende højhastighedstog Shinkansen) kommer man forbi Himeji, hvor man finder et af landets mest imponerende slotte fra 1600-tallet. Dette arketypiske japanske bygningsværk er fredet af UNESCO, og når du har set slottet ved selvsyn, forstår du hvorfor.

Ski i Japan: Hokkaido og Sapporo

Er man til sne og ski, er det Japans nordlige ø Hokkaido, man skal rejse til. Her ligger masser af vilde skove i velbeskyttede nationalparker og mellem aktive vulkaner.  Terrænet er over store dele af øen velegnet til skisport og andre aktiviteter i sneen. Der falder nemlig masser af sne mellem november og april, og ud over den overdådige Sapporo Snow Festival i øens hovedstad, Sapporo, er her masser af vintersportsmuligheder. Prøv f.eks. de gode skiresorts Niseko, Furano og Rusutsu.

Det sydlige Japan: Okinawa

I den sydlige del af Japan finder man øgruppen Okinawa, der er lunt placeret i den sydlige del af Japan med høje temperaturer det meste af året. Både hovedøen Okinawa og de mindre øer omkring den, rummer smukke strande og fortryllende koralrev. Så sørg for at din rejse til Japan også inkluderer et besøg på Okinawa, der stiger i popularitet år for år, og det er en skam, hvis du rejser til Japan og vælger at se bort fra Okinawa.

Tag på rundrejse i Japan

Hvis du ikke har lyst til at rejse rundt i Japan på egen hånd, kan du vælge at tage på en rundrejse i Japan sammen med andre eventyrere. Der findes flere muligheder, og når du tager på en rundrejse, så er der sørget for alt det logistiske. Dermed skal du blot koncentrere dig om at nyde rejsen sammen med de andre backpackere.

Seværdigheder i Japan

Japan er et land fyldt med forskellige seværdigheder, og det kan være svært at nå det hele på én gang. Derfor får du her en lille oversigt over et par af de vigtigste seværdigheder i Japans forskellige områder.

Seværdigheder i det nordlige Japan:

 • Mikuni Ridge Bridge i Hokkaido
 • Mount Hakodate
 • Daisetsuzan Nationalpark

Seværdigheder i det sydlige Japan:

 • Hiroshima
 • Nagasaki
 • Okinawa og de fantastiske strande!

Seværdigheder i det centrale Japan:

 • Tokyo - heriblandt det kendte Tsukiji fiskemarked, Meiji Jungo-templet og selvfølgelig Mount Fuji.
 • Kyoto - Det gyldne tempel, Sagana Bamboo Forrest, Diagoji-templet
 • Osaka og især det gamle slot i hjertet af byen. 
 • Himeji-slottet

Hvornår skal man rejse til Japan?

I foråret er der virkelig smukt i Japan, og især når kirsebærtræerne springer ud. Det sker typisk i løbet af marts/april. Også i det sene efterår som Oktober og November er det oplagt at besøge Japan, her får du meget af det samme som i foråret bortset fra kirsebærtræerne.

Steder du bør se i Japan

Mystikkens Japan byder på store byer og store kulturoplevelser. Kejserriget er anderledes end mange andre asiatiske lande og kulturer, og når du udforsker steder som Tokyo, Kyoto og Osaka, vil du hurtigt fornemme, at du er på eventyr i et unikt og enestående land.

Brug for mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Aktiviteter i Japan

Japan er både helt utrolige storbyer, smuk natur, flotte templer og rundrejser med andre unge til de yderste afkroge af landet.

Se alle

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du vide mere om hvordan du bedst oplever Japan?

Uanset om du drømmer om en længerevarende rejse i Japan, eller blot vil lave et kort stop i landet som en del af en større jordomrejse, så kan vi hjælpe dig med de bedste tips.

Skriv til os
Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Vælg måned

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
250000+
{{absoluteMinPrice}}

Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.