{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Seværdigheder i Kyoto | Rejser til Japan | KILROY
Seværdigheder i Kyoto | Rejser til Japan | KILROY

Rejser til Kyoto - en spændende kulturby

En rejse til Kyoto er et møde med Japans kultur på helt tæt hold. Engang var Kyoto Japans hovedstad, og det var her kejserfamilien boede i gamle dage. Tegn fra tidligere tider som dette, ses blandt andet på arkitekturen i den smukke by, der ligger på det centrale Honshu og har knap halvanden million indbyggere. Byen rummer mulighed for en masse spændende oplevelser, så hvis du overvejer at besøge Kyoto på din rejse i Japan, er det bare om at få kameraet frem og de gode sko med i rygsækken.

Skriv til os og hør mere!

Kyoto - kulturelt centrum

I Japan anses Kyoto stadig for at være et kulturelt centrum. Her er mere end 2000 templer, en hel del historiske bygninger og paladser samt respekterede universiteter og museer. Byen huser altså flere af Japans kendte nationalskatte. Kyoto er ligeledes kendt for en række festivaler, Aoi-Matsuri Festival i foråret, sommerens Gion-Matsuri Festival og Jidai-Matsuri Festival i efteråret. Disse farvestrålende festivaler skaber en smuk kulisse med farverige dragter, dans og fyrværkeri.

Fantastisk mad

Det japanske køkken er også et studie for sig. Sushiens renhed og enkelthed er et spejl på japansk mentalitet og livsværdi. Du finder også mange restauranter, hvor små anretninger serveres direkte ved kokkens disk i restauranten. Maden skylles behørigt ned med sake - japansk risvin - og en festlig sammenkomst med venner, familie eller kollegaer på en restaurant i Kyoto, afsluttes ofte foran karaoke-anlægget, hvor alle skal bidrage, uanset om de kan synge eller ej.    

Kyotos smukke templer

Du kan ikke tage til Kyoto uden at besøge nogle af de mange buddhistiske templer, der med imponerende bygningskonstruktioner såsom store porte og lange trapper, er imponerende at kigge på. Gå ikke glip af Kiyomizu-templet, der står på pæle på skråningerne øst for byen.

Milde vintre og varme somre

Klimaet i Kyoto er tempereret med milde vintre og varme somre, hvilket påvirker nogle af seværdighederhederne. Nemlig de smukke haver, som man bør besøge når man er i Kyoto. Den kejserlige Katsura-villa fra 1600-tallet ligger i en af de smukkeste af slagsen. Herudover er Moshaven i Saihoji og Sandhaven i Ryoanji kendt for at være noget ganske særligt.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.