{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Oplevelser i Osaka | Rejser til Japan | KILROY
Oplevelser i Osaka | Rejser til Japan | KILROY

Rejser til Osaka – karaoke og eventyr

Rejser du 6 timer syd for Tokyo, kommer du til Osaka, som bedst er kendt for den lækre mad, shopping og et fedt natteliv. Aftenerne og nætterne bliver lyst op af neonlys og gaderne er fyldt med lokale, helt som du ville forestille dig det rigtige Japan. Osaka er Japans kommercielle hovedstad og som i Japans andre storbyer er der masser af skyhøje bygninger, der pryder gadebilledet. Der er karaoke barer, 'love hoteller' og endda kvindeafdelinger i metroen. Velkommen til Osaka!

Skriv til os og hør mere!

Shopping i Osaka

Du kan godt glæde dig til at opleve de vilde butikker i Osaka. Også selvom du ikke nødvendigvis skal købe noget, for det er en oplevelse blot at gå rundt og snuse og kigge. Tenjinbashi-suji Shopping Arcade er en 2600 meter lang overdækket shopping gade. Umeda er ligeledes et område med et utal af butikker og restauranter – og hvis du leder efter elektronik især skal du tage til Den Den Town. 

Nattelivet i Osaka

Japans travleste barområder ligger under Namba Street og er flere kilometer lang. Centrum for Osakas natteliv er dog Dotonbori Street tæt på Shinsaibashi Station. Her er der en masse restauranter, klubber og steder at spise, drikke, feste og ikke mindst synge. Umeda har en også en masse klubber og barer. Bliv ikke overrasket når du kommer på en klub i Osaka – når japanerne skal ned på dansegulvet lader de deres punge og tasker ligge på bordene og går ned på dansegulvet og de danser allesammen helt ens. Det er fantastisk at være vidne til!

Hvad kan man ellers opleve i Osaka?

Karaoke stammer oprindeligt fra Osaka, og her kan du leje et møbleret karaoke værelse inklusiv alle drikkevarer per time. Hvis du har mulighed for at opleve det med en lokal, er det endnu sjovere. Husk på, at japanerne tager karaoke meget seriøst. Når du er i Osaka skal du også besøge Osaka Palace, en smuk bygning i centrum af byen. Kaiykan Harbour er også et besøg værd og hjem til verdens største akvarium og Tempozan pariserhjul. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.