Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Bangkok| Backpacking i Bangkok | KILROY

Bangkok - Asiens backpackermekka

Bangkok er byen, der rummer alt hvad backpackeren måtte ønske. Det er muligvis verdens mest berømte og benyttede backpacker-by, et sted det er nemt og billigt og flyve til og som derfor er mødested for rejsende fra hele verden. Selvfølgelig også fordi byen både er indfaldsvejen til nogle af verdens bedste strande. Dem finder man i det sydlige Thailand, og samtidig til store dele af det øvrige Asien. Sidst men ikke mindst fordi byen i sig selv tilbyder en masse spændende seværdigheder og muligheder, som giver nogle af de bedste indtryk af Sydøstasien, man kan få.

Skriv til os og hør mere!

Bangkoks mange oplevelser

Ligegyldigt om man besøger Bangkok for første eller tiende gang, er der næsten garanti for, at man vil kunne opleve noget nyt og spændende her. Her findes moderne skyskrabere, en topmoderne subway, markeder en masse både af den traditionelle og den flydende slags, fantastisk shopping, religiøse helligdomme, superbe restauranter og madboder i gaderne, og ikke mindst et liv der næsten ikke findes lige. Bangkok er pulserende, hektisk og forførende - og man forstår, at byen er blevet kåret til "the world's hottest city".

Paladser og templer i Bangkok

Når du får bevæget dig væk fra Khao San Road, verdens mest berømte backpacker-gade og et helt unikt samlingssted for alverdens backpackere, er det tid til at komme lidt ud og se på de mange spændende seværdigheder Bangkok byder på. Start fx ved det store og smukke palads Wat Phra Kaew, der ligger tæt på Khao San Road og er et absolut must. Videre til Wat Pho, templet med den liggende Buddha, der ligger i forlængelse af Wat Phra Kaew. Det er et af de ældste og største templer i Bangkok, og giver et meget spændende indblik i buddhismen.

Bangkoks vandside

Herefter er det tid til at kigge nærmere på byens vand. Det er der nemlig rigeligt af, bl.a. i Chao Praya River, hvor det kan anbefales at tage på en lille udflugt med flodbåd og lægge til ved nogle af de spændende havnekajer fyldt med liv, der ligger langs floden. Og så er der selvfølgelig en af byens mest berømte attraktioner - det flydende marked. Næsten alle film der er optages i Bangkok viser billeder fra dette eksotiske sted, og man kan ikke rejse til Bangkok uden også at besøge dette fascinerende marked på floden. Her sælges råvarer, frugt og grønt m.m. direkte fra bådene. Markedet ligger cirka 15 km. syd for centrum.

Flere markeder i Bangkok

Der er mange flere markeder i Bangkok. Fx Nakhon Kasem, også kendt under det mindre flatterende navn 'Thieves Market', der ligger i byens Chinatown. Også Praturam Market på Siam Square er spændende - her sælges alt fra ure til undertøj. Og så er der Bobe Market, som især er berømt for at sælge tøj - solgt pr. kilo! Det ligger ved siden af Khlong Phadung Krungkasem-kanalen.

Shoppingcentre i Bangkok

Bliver man træt af markeder, er der heldigvis også masser af shoppingcentre i Bangkok. Prøv fx Mah Boon Krong ('MBK'), der er byens billigste, det nye og moderne Siam Paragon eller det ekstremt dyre og fashionable The Emporium. Mest interessant er måske Central World, der er det største i hele Sydøstasien og fremstår nyt og lækkert efter en renovation i 2006.

Bangkoks gadeliv

Men glem nu ikke at nyde Bangkoks gadeliv og specielle atmosfære. Byen er unik hvad dette angår og giver dig en rigtig god introduktion til Thailand, inden backpacker turen går enten sydpå eller nordpå.

alt

Vil du vide mere om hvordan du bedst oplever Bangkok?

Uanset om du planlægger at rejse specifikt til Bangkok, eller ønsker at gøre byen til en del af en større rundrejse, så har vi de bedste rejsetips til dig!

Skriv til os

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.