{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

chiang-mai-thailand-trekking-cover
chiang-mai-thailand-buddhist-temple-sunrise-monks-sidebar

Rejser til Chiang Mai - Backpacking rejser til Nord-Thailand

Er på udkig efter mere end en flot kulør, så er Chiang Mai stedet for dig. Her venter dig smuk natur, fantastisk shopping og masser af overraskende eventyr. Chiang Mai genoplader og genopfrisker dig i en sjælden grad. Her er masser af fred og ro midt i den frodige natur og de lokkende bjerge, om man får let lyst til at slentre rundt i byen til fods. Byens centrum tilpas kompakt og herfra er det nemt at komme til alle de interessante steder. Du kan nemt leje en cykel eller hoppe på en tuk tuk (cykeltaxa). Disse findes på hvert et gadehjørne, og giver byen et helt særligt præg.

Skriv til os og hør mere!

Seværdigheder i Chiang Mai

I selve Chiang Mai og den nærmeste omegn er den store seværdighed de mange templer; her findes i omegnen af 160 af slagsen. Det mest berømte og seværdige er Wat Phra Doi Suthep, der ligger 15 kilometer fra byen. Når du er her, skal du selvfølgelig tage de 290 trin op til toppen - udsigten fra toppen er blændende.

Spændende aktiviteter for backpackere

Området omkring Chiang Mai indbyder til en masse eventyr og oplevelser for backpackere. Især trekking i junglen hører til blandt det, man skal prøve i denne spændende del af Nordthailand. Du kan med fordel arrangere trekking udflugter hjemmefra. Bamboo rafting er en anden yderst underholdende oplevelse, og er man til det lidt mere rolige, kan thai cooking og meditationskurser anbefales. Og glem heller ikke at tage en dukkert under et af de imponerende vandfald, der fosser ned mange steder i junglen omkring Chiang Mai.

Smag på Chiang Mai

Netop maden er et kapitel for sig her, som i det meste af Thailand. Prøv Ansuarn-markedet, et aftenmarked med mad og atter mad. Snus rundt ogvælg dine favoritter ud fra de små boder - du vil ende med at få et forbavsende billigt måltid, der smager himmelsk.

Nattelivet

Når mørket falder på, stiger pulsen i dette tropiske paradis. Aftenmarkederne vokser sig større og større. Husk at lægge vejen forbi, prut om prisen og sørg for at have rigeligt med plads i din rygsæk når du skal hjem med alle dine indkøb herfra. Når du bliver træt af at shoppe, er der mulighed for at gå ud og nyde nattelivet på barer og klubber - men husk at tage ud i god tid, da de lukker tidligt.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.