{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Flybilletter til Thailand

Thailand er elsket af rigtig mange danskere og vi forstår godt hvorfor. Når man først har besøgt Thailand, er chancen for at man vender tilbage, rigtig stor. Thailand er billig at rejse rundt i, oplevelserne er enorme, maden er fantastisk, de lokale er søde og vejret og naturen er til at dåne over.

Hvordan finder jeg en billig flybillet til Thailand?

Flybilletter til Thailand varierer en del i pris afhængig af sæson, rejsedatoer og flyselskab. Det kan ofte betale sig at være fleksibel mht. rejsedatoer - specielt hvis du vil spare penge. Som et hemmeligt tip, kan det være billigere at rejse om tirsdagen eller onsdagen. Fredag, lørdag og søndag er oftest de dyreste rejsedage.

Et godt tip: Vi kan anbefale at du benytter dig af vores funktion 'lavpriskalender' og vælger +/- 3 dage i søgefeltet forneden (denne feature er kun tilgængelig fra en computer eller laptop og ikke fra mobil).

Du er også altid velkommen til at få hjælp af en rejsekonsulent med at sammensætte rejsen til Thailand og måske andre lande. Der kan være mange komplikationer ved at sammensætte flere fly og en længere rejse selv. Vores rejsekonsulenter kan ligeledes hjælpe dig med at finde billige hoteller i Thailand, fede oplevelser i Thailand og give dig personlige rejseråd om de steder du skal besøge.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thailand?

Det tager typisk 10-11 timer at flyve fra København til Bangkok. Stort set alle store udenrigsfly lander i Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok. Herfra er der mulighed for at tage et indenrigsfly videre til de mange øer, strande og andre destinationer i Thailand. Vores rejsekonsulenter kan hjælpe med sammensætningen af fly, så du ikke bliver stuck i en lufthavn i for mange timer og koordinerer din tid godt indtil næste afgang.

Mellemlander man når man rejser til Thailand?

Man kan godt flyve direkte til Thailand. Der er også mange store internationale flyselskaber der mellemlander andre steder i Europa eller i Mellemøsten. Dette giver mulighed for at opleve endnu en destination. Fx er der mange der vælger at udforske Dubai eller Doha på vej til Asien. Kontakt vores rejsekonsulenter for flere detaljer omkring stop-over på vej til Thailand.

Skal jeg have visum for at rejse til Thailand?

Som udgangspunkt skal du, som dansk statsborger, ikke ansøge om visum hvis du rejser til Thailand i under 30 dage. Dog ændrer disse regler sig ofte, så vi anbefaler altid at du kontakter en rejsekonsulent for at høre om de nyeste regler.

 

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.