{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Hua Hun | Seværdigheder i Hua Hin | KILROY
Rejser til Hua Hun | Seværdigheder i Hua Hin | KILROY

Rejser til Hua Hin

En rejse til Hua Hin i Thailand byder på en masse vidunderlige muligheder. Du kan både nyde livet på stranden, besøge de utroligt smukke templer eller tage et spil golf på en af de smukt placerede golfbaner. Den afslappende atmosfære du oplever i Hua Hin har gjort byen til en populær destination. Og det er ikke kun backpackere og rejsende fra hele verden, der kommer til Hua Hin - thailænderne selv er helt vilde med at holde ferie i den skønne by.

Skriv til os og hør mere!

En af Thailands ældste resortbyer

Hua Hin er en af Thailands første resortbyer, der blev dannet i 1911, da den 190 km lange togbane mellem Bangkok og Hua Hin blev færdiggjort. Hua Hin blev hurtigt en populær destination, og selv King Rama 7th var vild med stedet og byggede et sommerresidens der i 1926.

En af de mest anvendte attraktioner er byens aller første golfbane, der blev anlagt helt tilbage i 1922. Derudover er ridning også en populær aktivitet, og så selvfølgelig også de smukke og lækre sandstrande! Syd for Hua Hins centrum finder du bjerget Khao Takiap, der er fyldt med bittesmå altre. Er du til denne slags, så er templet Wat Khao med sin 20 meter høje Buddha figur bestemt også et besøg værd.

Nyd Hua Hins strande

Strandende ved Hua Hin er smukke og lettilgængelige. Hovedstranden, The Hua Hin beach, er den mest besøgte og velkendte strand. Der kan derfor være utroligt mange mennesker både i weekender og på andre fridage, men tager du et smut derhen i løbet af ugen for en dukkert, er det med garanti det værd!

7 km syd for Hua Hin finder du den mindre besøgte, men stadig smukke strand Khao Takiab beach, som dog stadig er et populært spot i weekenderne. Andre besøgsværdige strande er Suan Son Pradiphat (9 km fra Hua Hin) og Khao Tao beach Sai Noi, hvor du desuden finder en Buddha figur på toppen af bjerget.

Mad og shopping i Hua Hin

Der findes et utal af restauranter i Hua Hin og de fleste serverer gode, lokale thairetter. Frisk seafood kan klart anbefales i denne del af Thailand!

Hua Hin byder derudover på de klassiske thailandske butikker med souvenirs, men også lokale butikker, der sælger tøj, læder og forskelligt håndværk.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.