{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Koh Chang | Ferie og oplevelser i Koh Chang | KILROY
Rejser til Koh Chang | Ferie og oplevelser i Koh Chang | KILROY

Rejser til Koh Chang

Koh Chang er en af de større øer i Thailand. Hele øen er betegnet som en nationalpark, og det betyder blandt andet at omkring 75% af øen er dækket af jungle med et farverigt dyreliv. Sammenlignet med de mange andre populære øer og destinationer i Thailand, er Koh Chang kendt for at være lidt mindre turistet. Du vil dog langt fra være den eneste rejsende på øen, der alligevel er en utrolig populær destination for backpackere.

Skriv til os og hør mere!

Ro og afslapning på Koh Chang

Er du generelt til afslapning og strandliv, så er Koh Chang destinationen for dig! Den mest populære strand på Koh Chang er White Sand Beach, som samtidig har det største udvalg af underholdning, restauranter og shopping. Hvis du leder efter ro og afslapning på Koh Chang bør du gå efter "Lonely Beach" på den sydvestlige del af øen. Det hurtigste og letteste transportmiddel er en scooter, som er en populær transportform her.

Jungle trekking på Koh Chang

Der er også rig mulighed for at være aktiv på Koh Chang! Tag på et spændende jungle trek, eller oplev det smukke turkise hav omkring Koh Chang på en snorkel- eller dykkertur.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.